După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 iulie 2020

Mihai Neamțu 🔴 Revolta omului demn și tăcut va fi auzită și la noi. Foarte curând...

Acum câțiva ani, compania aeriană British Airways i-a interzis unei însoțitoare de zbor creștine să mai poarte la piept cruciulița, asta pentru a nu ofensa sensibilitatea unor pasageri musulmani, atei sau agnostici. În 2006, legea intitulată „Equality Act” a obligat organizațiile catolice din Marea Britanie să accepte, împotriva libertății de conștiință a părinților naturali sau a călugărițelor-surori, adopția copiilor de către cuplurile homosexuale. În luna aprilie 2008, dioceza romano-catolică din Nottingham șia închis activităţile legate de adopţii. În Statele Unite, un antrenor de fotbal american a fost concediat pentru simplul fapt c-a rostit o rugăciune scurtă de mulțumire după încheirea meciului.

Toate aceste sminteli au dat naștere, în ultimii ani, revoluției bunului-simț. Așa au câștigat alegerile Donald Trump, Jarosław Kaczyński, Sebastian Kurz și alți lideri europeni. Ce i-a enervat pe cetățeni? Disprețul elitelor la adresa omului de rând. Demonizarea gândirii libere. Etichetele mincinoase lipite de radicalii Stângii. Propaganda globalistă acuză orice patriot de „rasism” sau xenofobie. Vinovăția noastră? Faptul că afirmăm existența unor diferențe majore între culturi și civilizații, între Somalia și Elveția, între Polonia și Pakistan.

E oare o formă de extremism refuzul migrației în masă? Cine mai îndrăznește să afirme principiul suveranității care spune că orice țară este o țară pentru că are legi, instituții de apărare și... granițe? Până la urmă, guvernele naționale sunt chemate să asculte de cetățeni, nu de activiștii camuflați sub umbrela unor ONG-uri internaționale.

În Statele Unite, a fost acuzat de „islamofobie” agentul FBI care a depistat și anchetat membrii unei rețele jihadiste implicate în atacul terorist din San Bernardino. Corectitudinea politică nu s-a oprit aici.

Miliția gândirii i-a acuzat de „sexism” pe toți oamenii de știință care au negat fluiditatea genurilor, observând diferențele de ordin fiziologic, psihologic și cromozomial între bărbați și femei. Și totuși: motorul de căutare Google îți va spune (prin funcția auto-search) că bărbații, da, pot avea ciclu menstrual (Man Can Have...).

Pentru a-și intimida adversarul, războinicii justiției sociale operează cu noțiunea de culpă colectivă: „toți bărbații albi sunt sexiști în mod subconștient”. De ce suntem defecți? Pentru că suntem curtenitori. Pentru că mai cumpărăm o floare, deschizând ușa unei doamne sau ridicândune în picioare la sosirea unei femei întro încăpere. Regulile tradiției trebuie abolite, spun progresiștii, ca și distincția „expirată” între mârlani și aristocrați.

Comisarii PC iau acuzat de homofobie pe brutarii evrei și pe cofetarii creștini care nau vrut să pună curcubeul gay pe un tort de nuntă. Socotind că ei înțeleg logica progresistă a Istoriei, sexomarxiștii îi acuză pe conservatori că sunt „depășiți”. De aici și atacul vehement asupra creștinilor, ridiculizați și batjocoriți cu orice ocazie-n spațiul public.

Revolta omului demn și tăcut, a familistului care-și hrănește copiii din munca proprie, va fi auzită și la noi. Foarte curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.