După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 iunie 2020

Peter Costea 🔴 Creștini din toate țările: Uniți-vă!



Anarhiștii din toate țările se unesc. La fel seculariștii, revoluționarii revoluției sexuale și alte grupuri anti-creștine. Au același scop: eradicarea sistemului tradițional și înlocuirea lui cu un sistem nou după chipul și asemănarea lor. Un sistem eminamente anti-creștin, anti-valori. Vântul le este propice.

E important ca și noi să facem la fel, creștinii din întreaga lume să se unească pentru a influența noua lume care se oglindește la orizont.

Vă dau un exemplu remarcabil. Pe perioada pandemiei, creștinii din statul Washington, unul dintre cele mai anarhiste și seculariste state din SUA, au lansat o ofensivă împotriva educației sexuale impuse de stat. Au strâns peste 266.000 de semnături, pe perioada pandemiei, pentru abrogarea educației sexuale în statul lor.


Creștinii României deja au abrogat legea educației sexuale pe care sperăm că dl Iohannis o va promulga. Creștinii din Washington vor să facă la fel. Haideți să fim solidari cu ei. Haideți să ne dăm mâinile. Să ne unim în același țel. Referendumul pentru abrogarea legii educației sexuale se va ține în noiembrie.

Creștini din toate țările: Uniți-vă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.