După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 mai 2020

Societatea Misionară Română 🔴 COMUNICAT

Dragii mei colegi de slujire,

Mai  jos este comunicatul cu privire la predarea ștafetei la Conducerea Societății Misionare Române. Mă bucur să pot pred ștafeta lui Val Monafu, coleg și prieten dedicat slujirii Domnului.

Vă invit să-l sprijiniți în această lucrare pentru ca să împlinim împreună Marea Trimitere!

Cu prețuire,
Livius Percy

Dragi colegi de slujire,
 După mai bine de 15 ani de slujire ca Președinte al Societății Misionare Române (SMR) și peste 38 de ani de lucrare în SMR, am considerat că a sosit vremea pentru o nouă fază în viața și lucrarea mea, și de aceea Bordul de Directori l-a desemnat pe Valer Monafu ca noul președinte al SMR, cu începere de la 1 iunie 2020. 
De mai bine de trei ani am pregătit această tranziție prin implicarea lui Val Monafu în lucrarea de misiune în România, Moldova, Europa de Vest, și ca membru al Bordului de Directori al SMR, pentru a fi familiarizat cu lucrarea pe care o facem și pentru a avea ocazia să descopere noi direcții de lucrare pe care Domnul i le pune înainte.
Val Monafu devine al 4-lea președinte al SMR, după Dr. Petru Trutza (1968-1982), Dr. Iosif Țon (1982-2004) și Dr. Livius Percy (2004-2020) și ne bucurăm să-i putem încredința conducerea acestei lucrări, în strânsă colaborare cu Bordul de Directori. Val Monafu este absolvent al Biola Univ., Talbot School of Theology – M.Div. (2014).
Val este cunoscut în Asociația noastră, din activitatea sa ca păstor de tineret și Președinte al RBYA. Am considerat totuși să este potrivit  să-i dau ocazia lui Val să se prezinte singur. 
„Este un privilegiu pentru mine să mă prezint prin această scrisoare , la începutul acestui nou capitol din viața mea, la conducerea Societății Misionare Române.
 Misiunea a devenit o chemare și pasiune încă de când L-am primit pe Domnul Isus, în 1996, în România. Am început prin slujire împreună cu biserica locală în misiuni de scurtă durată la orfelinate din sudul țării, și acolo am cunoscut pentru prima dată binecuvântarea de a fi mâinile lui Cristos pentru cei în nevoie. 
După venirea în SUA în 2000, Dumnezeu m-a chemat la lucrarea cu tinerii și de atunci încoace am slujit în biserici românești din SUA ca lider și păstor de tineret.
În 2003 m-am căsătorit cu Christine și ea mi s-a alăturat în lucrarea cu tinerii, colaborând cu părinții pentru modelarea vieților tinere pentru Cristos. În prezent sunt Păstor Asistent la Biserica Baptistă Română din aria San Francisco.
În urmă cu trei ani am primit invitația de a mă implica în lucrarea Societății Misionare Române și am început să colaborez cu Dr. Livius Percy și echipa sa în conferințe de apologetică în Moldova și România, și în diferite lucrări ale păstorilor și misionarilor susținuți de SMR cu ajutorul donațiilor dvs. generoase.
Mă bucur să pot continua să clădesc pe această bogată moștenire a SMR și lucrarea făcută până acum pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu, în parteneriat cu dvs. suntem confruntați acum cu o situație unică datorită acestei pandemii cu Covid 19. Mulți oameni au murit, mulți se vor îmbolnăvi, sărăcia va crește – dar niciunul dintre aceste lucruri nu este o surpriză pentru Dumnezeu. El va continua să ne poarte de grijă, iar noi vom căuta modalități noi de a-i ajuta pe oamenii din România și Moldova, de a continua lucrarea Societății Misionare Române.”

Vă invit să susțineți împreună cu mine lucrarea Societății Misionare Române și pe Val Monafu, ca președinte al SMR. Eu am promis Bordului de Directori și noului președinte că voi continua să sprijin activitatea SMR, atât financiar cât și prin continuarea Conferințelor de apologetică și altor lucrări în care slujirea mea este benefică.
Vă invit să vă alăturați în a-l felicita și sprijini pe Val Monafu în responsabilitatea nouă de conducere a Societății Misionare Române, pentru ca să împlinim împreună Marea Trimitere pe care ne-a dat-o Domnul nostru Isus Cristos.
 În slujba Domnului Isus Cristos,
Dr. Livius T. Percy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.