După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 mai 2020

Coronavirus: Zidul Plângerii din Ierusalim, redeschis pentru rugăciuni


Credincioşii se pot ruga din nou la Zidul Plângerii (sau Zidul de Vest), din inima oraşului vechi al Ierusalimului, după relaxarea restricţiilor impuse în urma pandemiei de COVID-19, informează DPA.

Până la 300 de credincioşi se vor putea ruga în acelaşi timp la acest sit religios, a anunţat marţi Fundaţia Zidului de Vest. Mai devreme, guvernul israelian renunţase la cerinţa ca israelienii să se roage la o distanţă de cel mult 500 de metri de casa lor.

Decizia urmează după o scădere a numărului de cazuri noi confirmate de COVID-19.

Fundaţia a adăugat, totuşi, că regula potrivit căreia maximum 19 persoane se pot ruga împreună rămâne în vigoare. Spaţiul din faţa zidului va fi împărţit în cât mai multe zone individuale de rugăciune posibil, a adăugat aceasta.

Vizitatorilor acestui loc sfânt le va fi luată temperatura la intrare, li se va cere să se înregistreze şi să poarte măşti, a relatat publicaţia Jerusalem Post.

Zidul de Vest este o rămăşiţă a fortificaţiilor Celui de-Al Doilea Templu al Ierusalimului. El se află la poalele Muntelui Templului (Al-Haram al-Sharif în arabă), sfânt atât pentru evrei, cât şi pentru musulmani.

Zidul Plângerii este cel mai sacru loc al iudaismului. Potrivit obiceiului, vizitatorii îşi scriu dorinţele pe bucăţi de hârtie şi le strecoară în crăpăturile dintre pietrele sale.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, 16.268 de persoane din Israel au contractat noul coronavirus, dintre care 237 au decedat.

AGERPRES/ (AS - autor: Ana Bîgu, editor: Codruţ Bălu, 
editor online: Irina Giurgiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.