După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 mai 2020

California redeschide bisericile la 3 zile după ce Trump a amenințat că „trece” peste guvernatori

Guv. Gavin Newsom le-a dat undă verde bisericilor din California să se redeschidă, la trei zile după ce președintele Donald Trump a amenințat că va „trece” peste statele care au continuat să blocheze serviciile religioase în persoană din cauza pandemiei, informează Politico
Guv. Newsom se confruntă, de asemenea, cu presiuni din partea a peste 1200 de pastori din California, care au promis să reia serviciile în ultima duminică din lună, indiferent de decizia guvernatorului.
În același timp, o acțiune în instanță a unei biserici din sudul Californiei a ajuns la Curtea Supremă duminică seara.
Serviciile religioase, care au fost interzise de ordinul Guv. Newsom din 19 martie, ar fi organizate total diferit sub noile recomandări ale Departamentului de Sănătate Publică de stat. Serviciile religioase și funeraliile pot număra maxim 100 de persoane sau 25% din capacitatea clădirii, oricare este mai mică.
De asemenea, statul a recomandat prudență în ceea ce privește cântatul în biserică.

„Congreganții care sunt implicați în cântat, în special în coruri și grupuri de cântat, ar trebui să-și acopere fața în orice moment posibil, iar aceste activități ar trebui să se desfășoare afară, cu o distanțare mai mare de 6 ft”, specifică ghidul CDPH.
În timp ce Guv. Newsom permite bisericilor să reia activitățile în persoană, ținuturile statului au abilitatea de a impune reguli mai stricte decât statul și încă pot interzice slujbele religioase în persoană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.