După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 aprilie 2020

Pastor cercetat penal după ce a organizat o adunare religioasă cu zeci de oameni. Doi au fost confirmați cu coronavirus...


Un pastor din judetul Bistrita-Nasaud este cercetat penal dupa ce a organizat o adunare religioasa cu peste 20 de participanti la el acasa. Doi dintre cei care au participat au fost confirmati cu noul COVID-19, iar alti patru au fost internati in spital.

Astfel, pastorul e acum cercetat de parchetul de pe langa Judecatoria Beclean pentru "zadarnicirea combaterii bolilor".

Potrivit procurorilor, un barbat din comuna Petru Rares a vrut sa organizeze adunarea religioasa la Biserica Penticostala din localitate. Manifestarea nu a fost autorizata pentru ca pastorul nu avea aviz de la DSP, iar politistii i-au recomandat barbatului sa renunte la idee.

Cu toate acestea, barbatul a organizat adunarea la el acasa, la aceasta participand 20 de persoane din localitatea Reteag si 3 persoane din judetul Suceava.

Ulterior, doua dintre persoanele care au fost la intrunire, ambele din localitatea Reteag, au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus, iar alte patru persoane au fost internate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, sectia Boli Infectioase, cu simptome specifice COVID-19.

Totodata, fata de aproximativ 68 de persoane s-a instituit masura autoizolarii acasa, ancheta epidemiologica a DSP fiind in desfasurare.

Surse locale au declarat pentru Mediafax ca barbatul respectiv este pastor penticostal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.