După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 aprilie 2020

În plină criză coronavirus, un site din rețeaua Soroș scrie că a venit momentul pentru abolirea familiei

Un articol publicat săptămâna trecută de site-ul openDemocracy susține că strategia de a limita epidemia stând acasă este, de fapt, una periculoasă și că acum este momentul nu să acordăm atenție familiei, ci să „abolim familia” și chiar proprietatea privată, informează Cotidianul.

OpenDemocracy este un site nu de puține ori citat de presa mainstream și mai ales de o mulțime de ONG-uri progresiste. OpenDemocracy este sponsorizat de Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros, de National Endowment for Democracy din SUA sau de Fundația Ford, precizează sursa citată.

„Criza coronavirusului arată că e momentul să abolim familia” – acesta este titlul articolului publicat de Sophie Lewis, pe 24 martie.

„Pe scurt, în timpul pandemiei nu trebuie să uităm despre abolirea familiei. Așa cum spunea feminista și mama Madeline Lane-McKinley, «gospodăriile sunt oalele sub presiune ale capitalismului. Criza va aduce mai multe activități domestice – curățenie, gătit, îngrijire, însă va aduce și abuzuri asupra copiilor, violență, violuri, tortură psihologică și multe altele». Pandemia este un moment important în care să ne îngrijim, să-i evacuăm și să-i emancipăm pe supraviețuitorii și refugiații care pleacă din familia nucleară”, scrie autoarea, care este prezentată ca o militantă pentru comunism în rândul minorităților sexuale.

Și nu se termină aici. Articolul spune că familia tradiționala este ”familie nucleară”, iar căminul acestor familii este „un spațiu nesigur”.

În timp ce lumea este concentrată pe lupta cu virusul, activiștii progresiști nu pierd ocazia de a profita, așa cum o arată și scrisoarea deschisă semnată, printre alții, și de europarlamentarul PLUS Dragoș Pâslaru în favoarea legalizării căsătoriilor homosexuale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.