După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 aprilie 2020

Dan Boingeanu 🔴 Atenție la proorocii mincinoși, hristoșii falși și lupii răpitori îmbrăcați în piei de oaie


Trăim într-o vreme în care ni se spune mereu și mereu: Atenție să nu vă infectați cu virusul COVID-19, stați în casă și spălați-vă des pe mâini! Se poate însă, dacă nu suntem atenți la ce urmărim, postăm, sau distribuim pe internet, să ne infectăm cu un virus spiritual al minciunii și al rătăcirii, chiar dacă stăm acasă. Acest virus al păcatului minciunii, care este deosebit de periculos și răspândit în tot sistemul virtual, este promovat de erezia susținută de Biserica lui Dumnezeu cel Atotputernic. Pentru a nu ajunge să fiți infectați de acest virus al minciunii, sau să fiți printre cei ce răspândesc această erezie pentru alții, luați aminte la înștiințarea:

Atenție la proorocii mincinoși,
hristoșii falși și
lupii răpitori îmbrăcați în piei de oaie

Scriu aceste rânduri ca o atenționare pentru cei ce au primit o solicitare ca fiind venită din partea mea, pentru a aprecia sau a da like, la pagini sau siteuri care promovează Biserica lui Dumnezeu cel atotputernic. Eu nu am adresat acestă solicitare și nici nu aș face-o niciodată, deoarece învățăturile promovate de acei care și-au atribuit această numire, promovează o erezie periculoasă.

Răspunzând și celor care mi-au pus întrebări pe acestă temă, doresc să arăt că această erezie a apărut în China în anul 1991 când așa cum spun ei, Domnul Isus s-ar fi întrupat într-o femeie, iar după această dată își întemeiază împărăția în mijlocul lumii. Învățăturile lor sunt cuprinse într-o carte intitulată ”Cuvântul apare în cane” care nu este un cuvânt inspirat de Dumnezeu, ci, învățături omenești care gâdilă urechile.

Adepții acestei erezii, folosesc și Scriptura, numai că o consideră depășită și coruptă din cauza erorilor ce au fost adăugate dealungul timpului. Pentru că nu doresc să fac publicitate ereziilor pe care aceștia le promovează, mă opresc aici cu identificarea acestei mișcări, iar dacă unii doresc informații mai amănunțite despre acest subiect, pot accesa: 

Aduc însă în atenție câteva lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare:

1.Domnul Isus ne-a anunțat că în vremurile din urmă vor veni Hristoși mincinoși care îi vor duce în rătăcire pe mulți oameni, spunând:

"Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: "Eu sunt Hristosul!" Şi vor înşela pe mulţi, și” dacă vă vor zice: "Iată-L în pustiu", să nu vă duceţi acolo! "Iată-L în odăiţe ascunse", să nu credeţi. Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. Mat.24:4,26-27

2.A doua venire a Domnului Isus nu va mai fi în trup fizic, și mai ales într-un trup de femeie, ci, El va veni îmbrăcat în slavă. El nu va veni în China, ci, pe norii cerului ca să răpească biserica și în măreție, putere și slavă, însoțit de sfinți, când va fi văzut de orice ochi. Aceste adevăruri ne sunt descoperite de cuvântul Scripturii, care ne spune:

”Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă. El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.” Mat.24:30-31

”Iată că El vine pe nori. Şi orice ochi Îl va vedea; şi cei ce L-au străpuns. Şi toate seminţiile pământului se vor boci din pricina Lui! Ap.1:7
Apoi am văzut cerul deschis, şi iată că s-a arătat un cal alb! Cel ce stătea pe el se cheamă "Cel credincios - şi "Cel adevărat", şi El judecă şi Se luptă cu dreptate. Ochii Lui erau ca para focului; capul îl avea încununat cu multe cununi împărăteşti şi purta un nume scris pe care nimeni nu-l ştie, decât numai El singur. Era îmbrăcat cu o haină înmuiată în sânge. Numele Lui este: "Cuvântul lui Dumnezeu. "Oştile din cer Îl urmau călare pe cai albi, îmbrăcate cu in subţire, alb şi curat.” Ap.19:11-14

3. Apostolul Pavel ne atenționează că în vremurile din urmă vor veni oameni care îi vor îndemna pe alții spre istorisiri închipuite, spunând: ”va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.”2 Tim.4:3-4.

De aceea, este înțelept ca în acestă vreme să veghem ca nu cumva să fim înșelați. Apoi, să cercetăm toate lucrurile în accord cu Sfânta Scriptură, și să păstrăm numai ce este bun. Pentru că IT-iștii din acestă mișcare eretică, sunt foarte pricepuți și se prezintă îmbrăcați în piele de oaie, trebuie să verificăm de mai multe ori cui îi dăm like, și cui îi dăm share.

În același timp, web designerii adepți ai acestei erezii, fac tot felul de postere cu versete biblice, pe care fără să știm, le postăm pe conturile noastre de facebook, sau le distribuim în sistemul virtual altor persoane. Numai că în acest fel, îi ajutăm pe aceștia să-și facă o rețea de contacte între creștini, pe care să o folosească pentru a-I ademeni pe cei mai vulnerabili.

La fel, aceștia realizează și postează videoclipuri și filme cu o înaltă realizate profesional, pe anumite teme care aparent par creștine, dar în mesajul cărora sunt strecurate și învățăturile lor eretice. De aceea, trebuie să fim foarte atenți și să ne păzim ca nu cumva fără să ne dăm seama să ajungem promotori ai minciunii și nu ai adevărului.

În concluzia acestui mesaj, doresc să las ca o provocare autorizată, strigătul de atenționare adresat de apostolul Ioan, care spune:

”Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă. Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti: prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă. Ei au ieşit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai noştri. Căci, dacă ar fi fost dintre ai noştri, ar fi rămas cu noi; ci au ieşit, ca să se arate că nu toţi sunt dintre ai noştri. 1 Ioan 2:18-19, Și,

”Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Isus este Hristosul? Acela este Antihristul, care tăgăduieşte pe Tatăl şi pe Fiul. Oricine tăgăduieşte pe Fiul n-are pe Tatăl. Oricine mărturiseşte pe Fiul are şi pe Tatăl.” 1Ioan 2:22-23

În acestă vreme în care diavolul seamănă atâta confuzie și rătăcire, mă rog ca Doamnezeu să ne ajute să deosebim binele de rău și să ne lipim tare de bine!

Pastor Dan Boingeanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.