După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 aprilie 2020

Autoritățile franceze "au descoperit" locul de unde s-a răspândit coronavirusul în Franța: Un eveniment religios cu peste 2000 de credincioși neoprotestanți...

Autoritățile franceze au descoperit locul de unde s-a răspândit coronavirusul în Franța. Este vorba despre un eveniment religios organizat, timp de o săptămână, în perioada 17-22 februarie, la Mulhouse, în estul țării.
Peste 2000 de credincioși neoprotestanți evangheliști, veniți din Franța, Belgia, Germania și Elveția, pentru a se ruga și a posti împreună, au participat la Adunarea evanghelică de la Mulhouse, organizată de Biserica “Poarta deschisă creștină”, una dintre cele mai mari biserici din Franța.
“Punctul de plecare a fost adunarea evanghelică de la Mulhouse. De aici s-a declanșat epidemia pe teritoriul Franței. Bazându-ne pe datele pe care le avem, au trecut 15 zile între adunarea evanghelică și apariția primelor cazuri grave la terapie intensivă, în perioada 2-6 martie. Vom face o anchetă”, a explicat Olivier Véran, ministrul Sănătății, pentru Le Journal du dimanche, citat de Le Monde.
Un responsabil al agenției regionale de sănătate estimează la aproape 1000 numărul îmbolnăvirilor plecând de la acea adunare, înregistrându-se și 17 decese. Pentru că nici o listă a participanților nu a fost stabilită atunci, autoritățile au mari probleme acum pentru a-i identifica pe participanți.

În estul Franţei se află spitalizate 3.777 de persoane cu COVID-19, iar în această zonă s-au înregistrat 757 dintre cele 2.314 de decese cauzate la nivel naţional de noul coronavirus până sâmbătă seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.