După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 martie 2020

Sorin Cigher 🔴 Când nimic nu mai e la fel... Cineva rămâne același!

Isus Hristos este același ieri și azi și în veci! (Evrei 13:8)

Poate te întrebi, în zilele acestea, dacă este ceva care mai seamănă cu ce știai odată. M-am trezit dimineață și nu mi-a venit să cred: început de primăvară cu zăpadă de 15 centimetri. Ningea ca de Crăciun... M-am bucurat de încântarea copiilor, dar am realizat că nu mai seamănă cu primăverile pe care le-am știut odată. 

Mergem pe străzi și nu suntem obișnuiți cu ele goale. Ne întâlnim unii cu alții, dar toți refuză să dea mâna, de frică, din pricina recomandărilor sau din protecție exagerată. Fiecare om pe care îl întâlnim este un suspect de contaminare..., un potențial purtător de virus și nu vrem să riscăm. Magazinele care erau pline de cumpărători au lacătul pus și un anunț mare: Suntem în carantină!

Vedem cu toții aceste mesaje și treptat, începem să ne obișnuim. Școlile sunt închise, bate vântul rece de Sibiu prin ele. Bisericile sunt goale. Am avut azi un sentiment de pustiu, de părăsire când am intrat în clădire. Vizitam bunicii odată..., bunicii își vizitau nepoții, copiii, dar acum..., nimic nu e ca înainte... Pe toate planurile, lucrurile s-au schimbat. Reconfigurarea este obligatorie pentru fiecare dintre noi, pentru a ne menține echilibrul și a nu ne pierde nădejdea.

Dacă pe plan pământesc, nimic nu mai seamănă, nimic nu este la fel, am să vă spun, pe scurt despre Cineva care rămâne Același. Când totul este supus schimbării, El rămâne neschimbat. Nu se schimbă în credincioșie, în dragoste, în bunătate, în sacrificiu. El a promis și se ține de Cuvânt. Cuvântul Lui este plin de putere. Cine și-a pus încrederea în El nu a fost dezamăgit niciodată. Când omul L-a căutat, El s-a ținut de promisiune și s-a lăsat găsit. Când cineva a apelat la El, cu încredere, El nu i-a întors spatele, ci l-a luat în brațe. Când un păcătos și-a mărturist păcatele, El a iertat totul. Dacă cineva a căzut, El s-a aplecat spre El și l-a ridicat. Atunci când s-a rănit cineva, El i-a legat rănile și l-a făcut bine! Acesta este Domnul Isus Hristos!

Experimentează-L! Încearcă să vezi cât de bun este! În această vreme schimbătoare, ai nevoie de cineva care nu se schimbă! În acest timp necunoscut, ai nevoie de Cineva care îți cunoaște viitorul. Viitorul tău poate fi în siguranță, doar atunci când ți l-ai predat în mâna Celui care este stăpân peste el.

Vei vedea că nu este o poveste, El este real. Este aproape, foarte aproape de cei care Îl caută. În aceste vremuri, ai o singură șansă: Isus Hristos care nu se schimbă. Merită să încerci și te vei convinge singur. Dacă toată agitația cu virusul acesta te-a adus în fața lui Hristos și îți dă șansa să devii alt om, s-a meritat toată frământarea aceasta!

Sorin Cigher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.