După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 martie 2020

Încă o veste tristă și neașteptată: Cornel Necșa a plecat în veșnicie!


În zorii zilei de duminică, 29 martie 2020, inimile ne-au fost zguduite de o tristă si neașteptată veste: iubitul nostru frate, Cornel Necșa, a fost chemat acasă la Domnul!
Când a fost internat in spitalul municipal din Arad, săptămâna trecută, cu diagnostic de bronhopneumonie, nimeni nu se gândea că acest bărbat, plin de energie și dinamism va părăsi așa de curând această lume.

Fratele nostru Cornel, ca fiu de păstor, a înțeles că Dumnezeu îl cheamă la slujire. Dar nu o slujire de la amvon, ci o slujire prin mâinele lui iscusite și pricepute în orice lucru gospodăresc. Nu era nevoie să-i spună cineva din conducerea bisericii că trebuie reparat, înnoit sau rezolvat un lucru, pentru că înainte de a vedea oricine o nevoie de acest gen, o vedea el, dar o și rezolva. La această slujire din umbră, de care mulți se rușinează și la care nimeni nu se înghesuie, fratele Cornel întotdeauna era primul! El și-a îndeplinit cu cinste și bucurie această slujbă de lider administrativ a bisericii, și stim că-i vom simți multă vreme lipsa.

Ca tată, a trăit așa de adânc durerea despărțirii de fiica lui, Silvia, care în urmă cu vreo doi ani, a plecat la Domnul. Iată că acum Dumnezeu i-a readus împreună în casa din cer!

Dumnezeul nostru cel aducător de mângâiere, să aline durerea inimii soției Lenuța și fiilor, Beni, Flavius si Dani!

Dumnezeu să ne dea tărie tuturor în aceste vremuri dificile!

Pastor Miron Popan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.