După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 februarie 2020

Samy Tuțac 🔴 Statul dacă vrea copii, să-și facă!!!


Acum câteva zile ministrul educației din Spania s-a supărat rău pe părinții care și-au retras copiii de la cursurile de îndocrinare sexuală. Părinții și-au exprimat îngrijorarea de nenumărate ori că educația sexuală promovată în școli e o formă de îndoctrinare a copiilor în ideologia de gen și propaganda LGBT. "Să nu ne obișnuim cu ideea că copiii aparțin părinților!Să nu facem greșeala să gândim că fiii și fiicele noastre ne aparțin", amenință ministrul educației.

Afirmațiile acestea au fost făcute în urma deciziei politicienilor conservatori din regiunea Murcia a Spaniei de a permite părinților să-și retragă copiii de la cursurile de educație sexuală. Guvernul central al Spaniei a reacționat și el pe măsură, anunțând că va adopta legi care să interzică părinților să-și retragă copiii de la aceste cursuri. Aceste abuzuri ale statului nu trebuie acceptate, ci trebuie să răspundem calm și hotărât la aceste provocări.

Există două abordări extreme și nebiblice cu privire la creșterea și educarea copiilor. Prima, are de a face cu ideea că părinții sunt "proprietarii" copiilor lor, așa că pot face ce vor cu ei. A doua, are de a face cu ideea că statul are principala responsabilitate în creșterea copiilor. Copiii sunt proprietatea Statului, spun unii, așa că instituțiile statului pot defini cum vor "interesul superior al copilului" și pot lua decizii în mod arbitrar. În realitate copiii sunt un dar de la Domnul, Biblia afirmă clar și răspicat acest adevăr fundamental. Părinții sunt doar administratori ai vieților copiilor lor, iar datoria statului este doar să creeze condițiile în care copiii pot crește armonios în mijlocul familiilor lor. De aceea abuzurile la care sunt supuși copiii atât în unele familii, cât și în instituțiile statului, adesea în numele "interesului superior al copilului", trebuie să înceteze.

Părinții trebuie să-și crească copii într-un mod armonios. Copii trebuie înțeleși, deoarece ei sunt unici și nu vin pe lume în pachete standardizate. Copiii trebuie acceptați așa cum sunt, la fel cum Dumnezeu ne acceptă pe noi, așa cum suntem. De asemenea copiii trebuie iubiți, oferindu-le afecțiune și atenție. Și desigur copiii trebuie și disciplinati, dar numai disciplinarea în dragoste este acceptată de Scriptură și asigură succesul părintelui în educație.

Statul are datoria să creeze politici corecte care să încurajeze familiile să-și dorească copii și să-i poată crește într-un mod sănătos și benefic pentru societate. Statul nu trebuie să abuzeze de autoritatea care o are și nici să se substituie autorității părinților, decât atunci când părinții se dovedesc a fi abuzivi și ar pune în pericol viața copiilor. În rest, dacă statul vrea copii, pe care să-i controleze după bunul plac, să-și facă.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.