După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 ianuarie 2020

Rugăciune ARFO 4-5 Ianuarie 2020

Implică-te în lanțul de rugăciune din 4-5 Ianuarie!

ARFO beneficiază de sprijinul și implicarea multor oameni valoroși, cu inimă bună, dar mai  presus de acest lucru este Dumnezeu care ne motivează și face ca lucrurile să se întâmple. De aceea, credem că ARFO are nevoie de rugăciune mai mult decât orice și vă invităm la aceasta în prima sâmbătă a fiecărei luni. Vrem ca pentru 24 de ore să avem un lanț neîntrerupt de rugăciune (începem sâmbătă la ora 8:00 și terminăm duminică la ora 8:00). Fiecare se roagă individual.

Vă invităm să vă alăturați pentru o jumătate de oră de rugăciune în care să ne rugăm (mijlocim) pentru visul ARFO: fiecare copil să ajungă într-o familie permanentă și să Îl cunoască pe Tatăl Ceresc.

Cum facem asta?

Vă alegeți ora la care vreți să vă rugați accesând următorul link www.romaniafaraorfani.ro/rugaciune. Cu 24 de ore înainte veți primi motivele de rugăciune pe e-mail.

Locurile disponibile le puteți vedea selectând data din link-ul de mai sus.

Vă mulțumim că luptați alături de noi pentru cei care nu pot să facă acest lucru singuri/pentru copiii în dificultate.

Proverbe 31: 8-9

Deschide‑ți gura în sprijinul celui mut
pentru drepturile tuturor celor ce stau să moară!
Deschide‑ți gura și judecă drept;
apără drepturile celui sărac și nevoiaș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.