După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 ianuarie 2020

Florin Ianovici 🔴 Când cei ce te văd, nu te văd


Luca 7:44"Apoi S-a întors spre femeie şi a zis lui Simon: „Vezi tu pe femeia aceasta?

Sigur că Simon a văzut-o. A și spus în sinea lui: dacă ar ști cine și ce fel de femeie este aceasta, o păcătoasă.

Atât a văzut Simon.

Știu că cei de lângă tine nu îți văd truda. Nu îți cunosc zbuciumul sufletesc și nici nopțile nedormite. Nimănui nu îi pasă de gândurile tale, de frâmăntările tale.

Lui îi pasă. El știe de ce ai ales uneori greșit în viață. El știe cât de mult te-a durut gândul propriilor eșecuri. El știe dorința inimii tale, spre ce tânjești.

Simon a considerat-o obraznică, o paria, o proscrisă. Nu i-a văzut lacrimile, părul făcut ștergar, nici cum săruta picioarele Mântuitorului. Nu i-a păsat de jertfa ei, de untdelemnul mirositor cu care a uns pe Hristos.

Isus a văzut tot. Și a înțeles: a iubit mult. Și nu doar că a văzut, dar a ținut să spună tuturor: de aceea, fiindcă a iubit mult, păcatele ei sunt iertate.

Cei care te văd, nu te văd. Ești judecat(ă) cu ușurință, cu superficialitate, nimănui nu îi pasă de ce crezi sau simți tu. Dar lui Hristos îi pasă.

Lasă-te văzut(ă) de El. Mergi și în dimineața aceasta la picioarele Lui și spune-i: îmi e greu, Doamne. Lucrurile nu îmi ies așa cum aș vrea. Nu am decât lacrimile acestea care picură pe picioarele Tale. Tot ce am ești Tu. Doar Tu mă cunoști ca nimeni altul.

Nu știu ce va face El în dreptul tău, dar te asigur că El te vede așa cum nimeni nu o face. El e singurul care te vede cu adevărat.

Spune-i Lui, vorbește cu El...

Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.