După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 ianuarie 2020

DigiSport.ro: Rugbistul care a mărturisit că e homosexual atacă revenirea lui Israel Folau: "E frustrant"

Primul rugbist care a recunoscut că e homosexual, Keegan Hirst, a reacționat dur după ce Israel Folau a semnat cu echipa Dragons Catalans.

Keegan Hirst critică decizia francezilor de la Dragons Catalans, club de rugby în 13, de a-i oferi un contract lui Folau: "Este o decizie dezamăgitoare și frustrantă. Acum, prin acest anunț, se deschide o ușă pentru alți oameni care au opinii similiare. Aici nu e vorba de libertatea de exprimare, ci de discriminare. Astfel de afirmații trebuie să dispară pe viitor.
Echipa Catalans a ignorat afirmațiile lui Folau. Sau poate că s-au vândut pentru câteva eseuri în plus", a spus Keegan Hirst, citat de BBC.
Israel Folau a semnat cu echipa Dragons Catalans, club de rugby în 13, după ce a fost suspendat de Rugby Australia, unde se joacă în 15.

Folau a fost dat afară pentru niște afirmațiile făcute de acesta pe Instagram

Federația Australiana de Rugby a decis să-i rezilieze contractul de profesionist lui Israel Folau cel mai bine plătit rugbist australian, în luna aprilie, după afirmațiile făcute de acesta pe contul său de Instagram.
Folau a lansat un atac public la adresa celor pe care îi consideră păcătoși: "Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, Iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta", a scris Folau, pe Instagram.
În urma celor întâmplate, Folau a ratat prezența la Cupa Mondială din Japonia.

Israel Folau cere despăgubiri de 8.6 milioane de euro după ce-a fost concediat: "Iadul vă așteaptă"

Folau susține că a fost concediat în mod abuziv. Sportivul cere acum daune morale în valoare de 8.6 milioane de euro. Cele două părți s-au pus la masă pentru a negocia un preț, dar Folau nu s-a arătat dispus să accepte o sumă mai mică. Forul din Australia a considerat că suma este nejustificată, astfel că negocierile au eșuat.

Avocatul lui Folau, George Haros, speră în continuare să ajungă la un acord cu Federația din Australia, pentru a evita un eventual proces: "Nu am reuşit să găsim o soluţie amiabilă cu Rugby Australia. Totuşi, noi credem că medierea este de actualitate. Sperăm să ajungem la un acord. Să sperăm că acest lucru va fi posibil în următoarele zile", a spus George Haros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.