După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 decembrie 2019

Spre ce ne îndreptăm? Cât de aproape ne este autodistrugerea? Primul CIP implantabil direct în creierele oamenilor!

  1. Daca Domnul ne spune sa nu combinam doua feluri de tesatura, doua materiale diferite, la o haina, daca EL vrea ca noi sa nu combinam sau alteram rasele de animale (prin combinarea lor sau, mai grav, prin genetica), cum este oare inaintea Lui pervertirea (adica "upgradarea") rasei umane, prin combinarea oamenilor cu elemente tehnologice, ca in filmele cu roboti-cyborgi?? Dumnezeu ne-a facut dupa Chipul si asemanarea Lui, dar ne-a si limitat! Noi nu putem comunica telepatic precum ingerii, iar la Babel Domnul Dumnezeu a fost Cel care a incurcat limbile oamenilor -- totul cu un scop clar si suntem limitati INTENTIONAT (si este bine sa fim asa)!! Domnul ne putea face asemeni ingerilor si atunci am fi comunicat direct telepatic, fara sa mai avem nevoie de implanturi si cipuri si altele. Dar... scopul limitarilor este DRAGOSTEA -- invatand sa depasim slabiciunile, invatam si dragostea (aceea AGAPE, de la 1 Corinteni 13:4-8, nu cea ...dupa felul lumii care nu e deloc dragoste).

  2. Toata falsa "tehnologie" ne este prezentata mereu doar ca un foarte mare beneficiu, o binecuvantare nespus de mare, enorma etc. NICIODATA NU NI SE PREZINTA CEALALTA "FATETA" A MONEZII, efectele secundare sau felul in care aceeasi tehnologie ar putea fi folosita SPRE RAU, nu spre bine! Tehnologia de mai jos... teoretic ne-ar ajuta (desi eu nu sunt de acord cu astfel de "ajutor") dar practic, aceeasi tehnologie ar putea permite unor autoritati corupte sa UCIDA oameni de la distanta, printr-o simpla apasare de tasta sau printr-un singur click (de mouse)!! Apoi, ce usor se poate MUSAMALIZA: "a fost o regretabila eroare informatica...", eventual "suntem profund uimiti si socati de cele intamplate". Aceeasi tehnologie, care ar permite oamenilor sa fie "mai destepti" -- de fapt mai prosti si mai dependenti de un suport extern de stocare a informatiei, ne face MULT MAI USOR DE MANIPULAT!! Daca cineva scrie pe acel hard disk unde este stocata informatia, ca poporul dac provine dintr-o rasa de extraterestrii (sau orice alta aberatie), noi vom lua informatia asta drept autentica si o vom crede si apoi o vom spune si altora, care poate nu vor verifica... si vor crede si ei... si ...de fapt asa se "schimba" istoria inca de astazi, prin site-uri de genul Google, care au rezultatele cautarilor MANIPULATE!!

  3. Falsul entuziasm pentru orice tehnologie, de fapt inutila, demonstreaza O IMPIETRIRE SPIRITUALA si O INDEPARTARE DE DUMNEZEU!! De fapt noi ar trebui sa tanjim dupa Domnul, ar trebui sa fim entuziasti dupa EL, ar trebui sa ne bucuram de rugaciune si de post, nu de ...nu stiu ce ceas "smart" sau telefon care poate face plati sau nu stiu ce altceva ar mai face... (idolii moderni) Pe cine iubim? Si ce/cine ne entuziasmeaza cu adevarat inimile? (cultele ne indeamna spre tehnologie... si nu intamplator, daca ne gandim ca s-a semnat inca din 2014 acordul de unire a religiilor pentru anticrist!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.