După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 octombrie 2019

Peter Costea 🔴 Domnul Barna și revizuirea Constituției – nu, merci!


Dl Barna e în campanie electorală și promite să facă ceea ce foarte probabil nu va putea realiza, chiar dacă va fi ales președinte. Recent, la Pitești vorbea, printre altele, despre necesitatea revizuirii Constituției.

Personal, eu spun, nu, merci! Nu am deloc încredere în dl Barna, dar mai ales în presupusele lui cunoștințe privind dreptul și, mai ales, dreptul constituțional. Dar ce pune capac peste toate este ipocrizia partidului dânsului, care face tot ce poate să ne interzică nouă, cetățenilor, să revizuim Constituția după placul nostru și după chipul și asemănarea valorilor noastre.

Culmea e că dl Barna a făcut afirmațiile privind revizuirea Constituției la doar câteva zile după ce s-a împlinit un an de la eșecul referendumului constituțional din 6-7 octombrie anul trecut. Surprinde și faptul că dl Barna presupune că cetățenii ar mai putea avea încredere într-o persoană publica de genul lui, care acum un an ne-a stat de-a curmezișul când am încercat să ne exercitam noi drepturile noastre constituționale.

Nu vă lăsați amăgiți. Vă mai amintiți de USL (Uniunea Social Liberală)? În 2008 și 2009, USL încerca să schimbe Constituția României.

Printre altele, se încerca introducerea în Constituția României nediscriminarea pe bază de orientare sexuală. Iar noi, cei din mișcarea pro-viață și pro-familie, încercam să introducem în Constituție Articolul 48 revizuit pentru protejarea familiei și căsătoriei naturale, precum și dreptul la viață al copiilor nenăscuți.

Nu mă îndoiesc că dl Barna va face exact același lucru dacă va ajunge președinte: va propune introducerea în Constituție a principiului nediscriminării pe motive de orientare sexuală și identitate de gen. Mișcarea homosexuală din România sprijină candidatura dlui Barna.

Atât ne mai trebuie: o Constituție care să adopte principiul de nediscriminare pe bază de identitate de gen și orientare sexuală. La scurt timp după aceea, Articolul 48 din Constituție va cădea, iar orice încercare de protejare a căsătoriei naturale în Constituție din partea noastră va deveni imposibilă.

Libertatea noastră religioasă va fi anihilată, drepturile parentale vor deveni practic nule și vom fi pasibili de amenzi mari în caz că „incităm la ură” declarând Adevărul în spațiul public.

Dragii mei: v-am atenționat încă o dată. Nu votați dl Barna. Nu votați USR. România nu are nevoie de pârghii care să instituționalizeze în România, și mai ales în Constituția României, revoluția sexuală.

Peter Costea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.