După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 octombrie 2019

Florin Ianovici 🍎 Rodire, nu promisiuni


Samariteanul s-a întors.

S-a întors pentru că a lăsat durerea să lucreze în el.
Când durerea nu te învață nimc o vei purta cu tine totdeauna. Mulți ne sfătuiesc cand avem necazuri să mergem înainte. Spre cine, sau spre ce? Uneori un drum înapoi, spre Hristos, e cheia izbăvirii.

A lăudat pe Dumnezeu cu voce tare.
Samariteanul a învățat că ceea ce merită rostit este doar ceea ce zidește, ceea ce aduce speranță și onorează pe Dumnezeu. De ce să mă plâng, de ce să vorbesc cu cel ce este poate mai slab decât mine, când pot să spun plin de încredere: trăiască Domnul, Stânca mântuirii mele.

S -a aruncat la picioarele lui Hristos.
A învățat despre el însuși. A învățat să fie recunoscător, să mulțumească, să își arate considerația pentru binefăcător. Când crezi că totul ți se cuvine, înțepenești de spate și nu știi să te mai pleci în fața Dragostei.

A tăcut în fața reproșului lui Hristos.
Cine uită de unde a fost izbăvit devine guraliv și greu de suportat în mândria sa. Poate că unori ești certat pe nedrept, însă amintește-ți că pe nedrept ai fost salvat. Altul a murit în locul tău.

Să învățăm să mulțumim. Prin rodire, nu prin promisiuni.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.