După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 octombrie 2019

Convenția Creștină Londra

Crestinii din intreg Regatul Unit se vor reuni la Londra, in 16 noiembrie pentru a sarbatori 30 de ani de libertate religioasa.
Conventia Crestina Londra a invitat cativa dintre cei mai influenti lideri religiosi din Romania precum: parintele Stelian Tofana, Viorel Iuga, Adrian Papahagi, Vasilica Croitor si nu in ultimul rand Mihail Neamtu. Ei vor vorbi despre evolutia bisericii dupa caderea comunismului in 1989 dar si despre directia in care se indreapta biserica din diaspora in 2019.
Este un moment emotionat in istoria bisericilor din diaspora, prin care vom celebra unitatea in diversitate. Fie ca esti ortodox, baptist, catolic, penticostal, protestant sau neoprotestant, te asteptam sa ne bucuram impreuna!
Evenimentul va avea loc sambata, 16 noiembrie, la orele 17:00 in incinta uneia din cele mai remarcabile sali din lume Harrow School Old Speech Room Gallery, in Harrow on The Hill. Excelenta Sa, Domnul Ambasador Dan Mihalache va fi alaturi de noi in acest eveniment remarcabil din istoria diasporei.
Cine s-ar fi gandit acum 30 de ani, ca vom ajunge sa ne manifestam public dragostea fata de Dumnezeu, intr-un loc atat de simbolic, si in limba romana, fix in inima Angliei?
Intrarea este gratuita, asa ca va invitam pe toti sa fiti alaturi de noi, sa ne unim fortele pentru acelasi scop, dar mai presus de orice - SA SARBATORIM privilegiul in care traim!
Va asteptam cu drag!
Locurile sunt limitate, asa ca va rugam sa va rezervati accesul din timp pe linkul de mai jos sau sa va confirmati prezenta la numarul 07588292361


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.