După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 august 2019

Samy Tuțac 🔴 Politica este o afacere murdară pentru că este făcută de oameni murdari...

Sfânta Scriptură spune că atunci "când cei drepţi conduc, oamenii sunt bucuroşi, iar când cei răi conduc, oamenii jelesc". Cei drepţi sunt cei ce respectă principiile care sunt în acord cu Cuvântul lui Dumnezeu, principii validate de milenii. Când principiile biblice au fost respectate oamenii s-au bucurat de libertate, prosperitate și bunăstare în viață. Dar când creştinii s-au retras din procesul politic, le-au permis celor ce nu urmează principiile biblice să îi conducă.

Ce se întâmplă dacă creştinii spun: "politica e o afacere murdară şi nu vrem să avem nimic de a face cu ea"? Ce se întâmplă când oamenii cu principii nu candidează şi nu votează, refuzând să fie parte din procesul politic? Oamenii fără principii vor alege oameni fără principii. Într-o oarecare măsură lucrurile se întâmplă la fel și în alte domenii.

Politica este o afacere murdară pentru că este făcută de oameni murdari. De aceea oamenii drepți și cu principii sănătoase trebuie să înțelegă că la fel cum în Împărăția lui Dumnezeu ai anumite responsabilităţi şi trebuie să fii credincios acelor responsabilităţi, tot așa şi în "împărăția" societăţii civile ai anumite responsabilităţi pe care trebuie să le îndeplineşti.


Când oamenii care au acele principii biblice validate de-a lungul istoriei se vor implica și vor candida la toate funcțiile publice, vom avea oameni cu principii în aceste poziţii și vom vedea politici care reflectă acele principii. Este responsabilitatea noastră, în calitate de creştini, de oameni care urmează principiile Cuvântului lui Dumnezeu, să ne implicăm și să votăm pentru oameni care respectă aceste principii. 

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.