După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 august 2019

Peter Costea 🔴 Integritate în mișcarea pro-familie


O știre parvenită de curând ne amintește din nou de importanța și necesitatea integrității morale în mișcarea pro-familie din România. Am aflat din presă, iar unii dintre voi mi-ați scris, că dl Bogdan Drăghici, Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor din România a fost arestat preventiv pentru fapte de viol și agresare sexuală a unui minor, ori a mai multora, inclusiv a fiicei lui vitrege. Detalii: www.hotnews.ro.

Abuzul sexual este o monstruozitate, o infracțiune severă la adresa oricărei ființe umane, dar mai ales a copiilor. Societatea sexualizată în care trăim de mai multe decenii a transformat nu doar femeile, dar și minorii în obiecte sexuale. Abuzul sexual nu își are locul în societate și nici în relațiile umane.

Rămâne să auzim în viitorul apropriat învinuirile aduse la adresa dlui Drăghici, cât și despre probele care vor fi scoase la iveală. Suntem solidari cu victimele care, din nefericire, așa cum arată numeroase studii, sunt afectate grav și uneori ireversibil de abuzul sexual. Daunele sunt de natură emoțională, deformări psihice și distorsionări de identitate sexuală. În același timp, trebuie să reținem că, pentru moment, mass-media ne informează despre învinuiri, nădăjduind ca autoritățile competente să facă investigațiile necesare. În acest context, interesul suprem al minorilor trebuie să fie în prim plan.

Nu îl cunosc pe dl Drăghici. Nu l-am întâlnit niciodată, nu am comunicat niciodată cu dânsul și el nu a participat la niciuna din conferințele organizate de Alianța Familiilor din România de-a lungul anilor. Nici nu îmi amintesc ca el să fi fost invitat vreodată la vreuna dintre conferințele noastre și nici Alianța Familiilor nu a fost invitată la niciuna din conferințele ori evenimentele organizate de asociația dlui Drăghici.

Incidentul acesta este un bun prilej să ne amintim de importanța integrității morale a fiecăruia dintre noi, atât la nivel individual, cât și al mișcării pro-familie din România. Nu putem accentua ori pretinde să promovăm valorile dacă nu le practicăm. Nu ne putem aștepta să trăim într-o societate valorică daca nu trăim valorile în mod sincer. Nu putem zice una și face alta. Timp de 6 luni am accentuat renașterea morală a Europei și a României și aminteam că renașterea lor morală începe în primul rând cu noi, cu fiecare dintre noi și în fiecare dintre noi. E bine să ne reamintim lucrul acesta, dar mai ales să-l practicăm.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.