După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 august 2019

Liderii satului i-au dat lui Mohan de ales: să-L respingă pe Domnul Isus sau să piardă totul

Au venit la casa lui Mohan, aruncând praf și fluturând bâte de bambus cu mânie. „Tu nu te închini idolului acestui sat!”, strigau ei. Mohan se uita la ei în timp ce smulgeau țiglele de pa acoperiș. Apoi au scos ușa din balamale și s-au năpustit înăuntru.
Mohan, un fermier în vârstă de 21 de ani, stătea într-un colț – împreună cu mama sa și cei doi frați mai mici. Tatăl lor murise cu câțiva ani în urmă.
Nu știa ce să facă, așa că a continuat să se roage. Unul dintre bărbați l-a apucat pe Mohan și i-a spus că este o rușine pentru comunitate, apoi l-a lovit în față.

O altă credință

Liderul consiliului Panchayat, un grup de bătrâni care dictează regulile de viață și de comunitate din sate, a emis trei avertismente împotriva familiei lui Mohan. Mesajul a fost întotdeauna același: „Părăsește biserica și pe acest Isus pe care Îl urmezi”.
Ei nu au negat niciodată Numele Domnului Isus.
Și ziua socotelilor a venit.
„Ne-au distrus casa doar pentru că credem în Isus Hristos”, mărturisește Mohan.
În cele din urmă, unchiul lui Mohan a venit să-i apere și le-a oferit suficient timp pentru a părăsi casa și satul înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Dar și-au pierdut casa, comunitatea, prietenii, ferma și traiul.
Continuarea pe www.agentiakairos.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.