După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 august 2019

E bine de știut! Șefii USR Cluj, Cătălin Sălăgean și George Trif, susțin homosexualii și lesbienele!

Ce usor e sa il injuri pe Boc sau pe Orban sau pe Dragnea in aplauzele fanilor USR! Umbland insa noi putin pe wallurile de Facebook ale celor mai noi sefi ai USR - Catalin Salagean, sef la judet ce vrea sa fie presedinte al Consiliului Judetean si George Trif, sef al USR Cluj-Napoca ce si-a asumat mandatul de a-l scoate pe Boc din primarie - am observat cu multa simpatie ca cei doi si-au facut in iunie 2019, cu o luna inainte de europarlamentare, o minunata poza tinand zambitori si ASUMATI in manute steagul-simbol al comunitatii homosexualilor si lesbienelor, steagul-curcubeu!

Bai, ne-am zis: gata, in sfarsit, niste oameni deschisi la minte care sustin LGBT si casatoriile persoanelor de acelasi sex, intr-un oras si intr-un judet unde exista o atitudine negativa fata de homosexualitate.
Cu speranta in inima, l-am sunat pe domnul Catalin Salagean, seful USR Cluj, care vrea sa ii ia locul lui Alin Tise la Consiliul Judetean, si sa il intrebam daca sustine casatoriile homosexuale si daca, mergand prin Gherla, Savadisla, Gilau, Aiton, Bobalna, Camarasu, Capusu Mare, Frata, Dabaca, Panticeu sau Jucu o sa isi asume in campanie si acest punct important, promovand si in aceste localitati profund ortodoxe ideea generoasa a tolerantei fata de homosexualitate si a casatoriei pentru persoanele de acelasi sex.
Cu un tupeu tipic userist, duhnind a ipocrizie, (...), Salagean nu isi mai asuma insa fatis poza si nici sustinerea pentru LGBT, transformandu-se intr-un politician oarecare... ca orice pesedist sau penelist. I-auzi ce ne-a declarat:
"Este o fotografie publică, pe pagina mea, o puteți folosi și dacă dumneavoastră vedeți valența asta nu o să fiu eu acela care vă opresc, dar țin să vă spun că nicăieri acolo nu scrie chestia asta în mod explicit, adică e doar o analogie pe care o faceți și e dreptul dvs, eu nu pot să vă împiedic. E o analogie forțată, dar e alegerea dumneavoastră", zice seful USR Cluj, Catalin Salagean.
Deci, ba, nene, ba, Cataline, NU avem nevoie, bre, de acceptul tau sa folosim poza..., facebook e un spatiu public, asa cum au stabilit instantele.

Insa e tare trist sa te vedem cum te transformi intr-o lepra politica, lepadandu-te cand nu iti mai convine subiectul de ceea ce ai lins. Acum, ca stii ca subiectul homosexualilor nu mai e ok pentru campania la locale, ...nu iti asumi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.