marți, 18 iunie 2019

SUA schimbă ambasadorul la București. Unul dintre motivele retragerii ambasadorului Klemm îl reprezintă demersul unui grup de sute de persoane de conservatori româno-americani care au solicitat administrației Trump să-l retragă pe ambasador pentru că acesta promova în România, o țară preponderent creștină, ideologia și activismul comunității lgbt...

Comisia pentru Politică Externă din Senatul american îl va audia Joi, 20 iunie, pe Adrian Zuckerman, nominalizat de administrația Trump pentru a deveni noul ambasador al Statelor Unite în România.

Adrian Zuckerman urmează să reprezinte interesele SUA la București, înlocuindu-l astfel pe Hans Klemm, actualul ambsador. Președintele Donald Trump a anunțat, încă de anul trecut schimbarea, senatul urmând urma audierii să aprobe solicitarea șefului de la Casa Albă.

Hans Klemm a fost ambasadorul Americii în România începând cu 2015, iar anul trecut administrația Trump a anunțat că îl va înlocui.Unul dintre motivele retragerii ambasadorului Klemm îl reprezintă demersul unui grup de sute de persoane de conservatori româno-americani care au solicitat administrației Trump să-l retragă pe ambasador pentru că acesta promova în România, o țară preponderent creștină, ideologia și activismul comunității lgbt.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.