După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 iunie 2019

Nu, domnule Raeţchi, rezultatul votului la alegerile europarlamentare nu legitimează implementarea unui parteneriat civil care copiază căsătoria


Câteva gânduri pe marginea parteneriatului civil susţinut de deputatul PNL Ovidiu Raeţchi şi propus de CNCD. Ovidiu Raeţchi ne spune că „parteneriatul civil nu atacă ideea de familie şi nu o concurează" şi că alegerile europarlamentare recente ne-ar demonstra „cât de modern şi de european a devenit profilul cetăţenilor români".

„Alegerile europene au demonstrat cât de modern şi european a devenit profilul cetăţenilor români. Şi cât de inadecvat a fost pariul lui Liviu Dragnea pe xenofobie conspiraţionistă şi paseism. Acesta a fost, cred, un semnal important privind pregătirea societăţii româneşti pentru acceptarea parteneriatului civil”, scrie Ovidiu Raetchi. 

Desigur, prin „modern şi european" înţelegem în fapt „progresist" şi gata să îmbrăţişeze agenda corectitudinii politice radicale în România; iar transformarea s-ar fi produs peste noapte. Aşa să fie? 

Din proiect rezultă că parteneriatul calchiază instituţia căsătoriei prin asimilarea partenerilor cu soţii în 90% din implicaţiile juridice ale căsătoriei. Practic este o căsătorie sub alt nume: îi putem spune Căsătoria 2 sau Căsătoria B. O căsătorie care se încheie la notar, dar care tot la primărie se înregistrează. Aşadar, parteneriatul este de fapt căsătoria civilă cu alt nume, care în cazul cuplurilor de sex opus – 99% dintre cupluri sau poate chiar mai bine – dublează şi subminează căsătoria.

Citeste mai mult: adev.ro/pte3f1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.