După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 august 2020

Școala de Lideri „Vocea Libertății”: „Rezistența Creștină într-un veac întunecat / Cuvânt – Credință – Curaj”

 Într-un veac întunecat de violență, frică, totalitarism și secularism, într-o lume unde statuile sunt demolate, familiile sărăcite, proprietatea privată abuzată, simbolurile religioase blasfemiate iar steagurile naționale incendiate, nevoia de conducători vizionari și curajoși reprezintă un fapt, nu doar o ipoteză.

A doua ediție a Școlii de Lideri „Vocea Libertății” își propune să adune, sub cupola credinței active, lideri validați și lideri emergenți din România și diaspora lașcoala online „REZISTENȚA CREȘTINĂ ÎNTR-UN VEAC ÎNTUNECAT / Cuvânt – Credință – Curaj”.

Dacă ignoranța, disprețul și mimetismul alungă lumina Bibliei din școală, oferind întunericului un culoar de propagandă, noi dorim să actualizăm — în 2020 A.D. — mesajul nemuritor al lui Iisus Hristos: „Voi sunteți lumina lumii!” Pentru că îmbrățișam ordinea, adâncimea și înălțimea unui Logos divin, tăcerea nu poate fi o opțiune pentru generația noastră. Cuvântul rostit de vocea libertății inspiră, lămurește și produce transformări. Cum putem apăra civilizația creștină aflată sub asaltul nihilismului politic, al minciunii și al dezinformării? Cum putem pregăti pentru următorii 100 de ani lideri adevărați ai României care să educe și să inspire prin cuvânt, credință și curaj?
Vom echipa toți participanții la Școală cu acele intuiții morale, strategii spirituale și instrumente cognitive care contribuie la atingerea potențialului maxim al fiecărui om în familie și comunitate. Antreprenori, profesori, oameni politici, medici, slujitori ai altarului, profesori, părinți și studenți vor avea parte de o experiență holistică de învățare. Discursurile lectorilor îi vor provoca pe participanți să treacă la nivelul următor de leadership în compania, comunitatea și familia lor.
Noi credem că liderii adevărați se remarcă în vremuri de criză. Acum, în era (post)covid, a venit timpul să reconstruim România. Domenii precum economia, educația, sănătatea, politica, Biserica ș.a. au nevoie de un leadership autentic, bazat pe valori și principiile care au trecut testul timpului. Așadar, super-evenimentul ȘCOALA DE LIDERI este pentru tine. A sosit vremea pentru cuvânt, credință și curaj.

Click aici pentru înscrieri: http://bit.do/scoala-de-lideri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.