După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 iunie 2019

Iulian Capsali 🔴 COPIII ROMÂNIEI ÎN PERICOL‼️


Prin desființarea secţiei de investigare a magistraților (SIIJ), dorită de PNL și USR, se vrea întărirea dictaturii mascate a serviciilor și a procuraturii, pusă în slujba intereselor corporatocrației.

Vreți să vedeți viitorul Familiei românești? Uitați-vă la cum se smulg copiii din familiile scandinave (cazurile copiilor fam. Bodnariu, Nan, ai Cameliei Smicală, sunt cunoscute pentru că sunt români, dar sunt mii de copii distruși de barnevernetele locale), la modul în care Sorina este târâtă pe caldarâm ca un animal dus la abator de procuroarea Pițurcă, cea care face parte din aceeași familie cu Onea, Portocală, Kovesi sau Lazăr, procurorul pușcăriei comuniste Aiud care a condus Procuratura în "democrația originală".

SIIJ este un zid de protecție al cetățenilor împotriva abuzurilor teroriștilor care au transformat țara într-un disneyland horror, o dictatură militară a serviciilor.

De asta și presiunea cozilor de topor ca să dispară, pentru că pițurcile portocalii trebuie să zburde cu cătușele și mascații prin țară, ca în filmele cu distopii.

Corporațiile, băncile, UE, ambasadele, toți au nevoie de o DICTATURĂ #REZIST lipsită de orice constrângere democratică.

Faptul că jurnalistei de investigație Sorina Matei, după toate dezvăluirile făcute, i se închid paginile Facebook una după alta, adâncește suspiciunea că în cazul Sorinei populația a avut instincte bune, că lucrurile sunt mult mai sulfuroase decât lasă să se întrevadă presa mainstream.
...
Copiii din familiile românilor nu mai sunt în siguranță în dictatura mascată în care ne găsim, iar Facebook are rolul evident de a astupa orice opinie care iese din linia Minunatei Lumi Noi!

E nevoie de o reacție a corpului social! Vino mâine dimineață (marți 25 iunie, ora 10:00), în fața sediului CSM (Calea Plevnei, nr. 141B, Sector 6) ca să cerem excluderea din magistratură a procuroarei care a târât-o pe asfalt pe Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă.
OPRIȚI ABUZURILE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.