După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 mai 2019

Accent TV: Igor Dodon împreună cu familia a participat la Festivalul Familiei de la Chișinău


Împreună cu familia, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a participat la Festivalul Familiei care s-a desfășurat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova în Piața Marii Adunări Naționale.

Mii de familii au venit la evenimentul care a devenit deja tradițional! Copiii și părinții s-au distrat și s-au bucurat de atmosfera frumoasă, concursurile distractive, dulciurile și darurile oferite.

“Consider că ar trebui să avem cît mai multe acţiuni dedicate valorilor noastre tradiţionale deoarece acestea ne consolidează societatea”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului a reiterat faptul că trebuie să păstrăm și să transmitem viitoarelor generații modelul familiei tradiționale care este baza societății noastre. Familia moldovenească trebuie să fie familia completă care să asigure educația spirituală și morală a copiilor. 

“Pentru mine personal, valorile familiale, familia tradițională și păstrarea acestor valori reprezintă un obiectiv de bază”, a declarat șeful statului. 

După cum este bine cunoscut, prin decret prezidențial, anul 2019 a fost declarat Anul Familiei în Republica Moldova. Astfel, în scopul promovării, protejării și susținerii integrității familiilor, este pus în acțiune un amplu program național de activități menite să consolideze relațiile sănătoase în familie. De asemenea sunt depuse eforturi substanțiale pentru susținerea familiilor tinere, a celor numeroase, monoparentale și social-vulnerabile.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.