După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 20 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Toți banii voștri nu vor mai putea salva Pământul...

Privind Notre Dame-ul în flăcări mi-am adus aminte de cuvintele Scripturii, care spun clar că tot pământul pe care-l vedem azi cu toate construcțiile și oamenii de pe el va arde.
Turnul Eiffel se va preface într-un morman de metal topit, Notre Dame-ul restaurat (dacă vor mai apuca) va arde din nou, dar de data asta complet, Casa Poporului va arde și ea cu toată marmura, lemnăria și covoarele din ea, chiar și Catedrala Mântuirii Neamului va arde. Totul se va face scrum, iar atunci miliardele bogătașilor nu vor mai avea niciun rost pentru că și ele vor fi ca niște paie aruncate în foc, nu va mai exista cont pentru donații în vederea salvării Pământului. Toate creaturile vor pieri și ele în acel foc al sfârșitului, vor fi salvați doar cei care s-au încrezut în Numele lui Hristos.
Și dacă voi credeți că acestea sunt povești, aș vrea să știți că oamenii de știință au descoperit că energia Pământului este consumabilă, iar timpul care i-a mai rămas este cu mult mai puțin decât vârsta Pământului (care este de câteva mii de ani conform testării cu Carbon 14). Tot oamenii de știință au ajuns la concluzia Bibliei că sfârșitul va fi printr-un incendiu violent. Așadar știința confirmă ceea ce Hristos și Apostolii au profețit și ceea ce unii naivi cred că sunt povești.
Dacă de potop (care și el a fost real și care apare și în povestirile vechi de mii de ani ale chinezilor), au scăpat doar 8 oameni care au crezut în Creator, de focul sfârșitului vor scăpa mulți oameni pentru că Hristos are forța de a da viață și vei scăpa și tu dacă vei prinde aceste clipe și dacă crezi în El, însă cel mai important este că vei scăpa de chinul veșnic.

Negând faptul că ești veșnic și că vei da socoteală într-o zi de ce ai făcut nu vei anula viața veșnică, ci vei trăi o vreme scurtă în indiferență după care va veni judecata.
Alege!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Text: 2 Petru 3:10-12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.