După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 aprilie 2019

Tony Berbece 🔴 Înșelătorie demonică...


Trăim niște zile cumplite în care un părinte care își educă cu strictețe copilul e dușmanul său, iar unul care-l împinge spre desfrâu îi e prieten. Unele state ți-l și iau dacă nu-l lași să crească cum vrea el și nu-i faci toate poftele.
Trăim zilele acelea în care omul care îți spune că dacă îți bați joc de trupul tău vei plăti un preț tare dureros îți e dușman și un hater, pe când cel care te încurajează să trăiești clipa și-ți mai dă și niște droguri e plin de iubire și toleranță.
Trăim zilele acelea în care oamenii pe care părinții noștri îi catalogau medical ca fiind dezechilibrați sexual și mintal, tocmai ei să fie lăsați să predea educație sexuală de la grădiniță până la liceu.
E ca și cum cloșca ar invita vulpea să-și aleagă ce pui dorește la prânz. Dacă ai avea o cloșcă care tace când vine vulpea să-i ia puii ai face-o ciorbă, dacă ai avea un câine care ar linge mâna hoțului care vine noaptea să te fure l-ai duce pe câmp și l-au lăsa să-și aleagă singur drumul în viață. Dar de ce nu ne judecăm și pe noi așa când ne lăsăm copiii pradă degeneraților?
Înșelătoria demonică de azi este să crezi că iubești atunci când taci în fața pericolului moral și că urăști când spui verde-n față adevărul. Dragilor, iubirea nu e nici proastă și nici naivă. Iubirea știe să-și apere familia și neamul de prădători fizici sau morali. Tot iubire este și atunci când spui: “Nu aleg stilul tău de viață pentru că aduce boală, distrugere și moarte!”
Satana vrea să te facă să crezi că oamenii care ne anunță cu privire la răul care ne paște sunt oameni ai urii, nu uita că Satana a făcut-o pe Eva să creadă că până și Dumnezeu îi vrea răul, deschide bine ochii că el te minte și pe tine. Te face să crezi că un creștin care ține adevărul e cea mai mare idioțenie, iar în cluburi, la paradele spurcăciunii și în emisiuni precum “Ispita” și alte stricăciuni, vei găsi adevărații reprezentanți ai iubirii. Nu vezi oare cât de manipulat ești?
Pe cine vei crede, pe Dumnezeu sau pe Șarpele cel Vechi, care a mințit-o și pe Eva? Cei vei alege, poala hainei lui Hristos care vindecă și eliberează sau coada Satanei care ia cu el pe cât mai mulți în iad.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.