După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 martie 2019

„Predica” unei profesoare universitare, preot presbiterian, în fața studenților: „Avortul ca beneficiu moral”

Studenții de la Emory University din Georgia au avut „ocazia” să afle cum avortul a devenit moral din punct de vedere creștin și să descopere „justiția reproductivă”, un nou „concept” care încearcă să redefinească și justifice uciderea copiilor nenăscuți. Rebecca Todd Peters, profesor la Elon University din Carolina de Nord, a ținut pe 18 februarie la Elon University o prelegere cu titlul „Regândirea alegerii: Avortul ca beneficiu moral”. Peters speră că prelegerea sa va genera „o conversație politicoasă și productivă despre avort și justiție reproductivă”.
Evenimentul a fost organizat de organizațiile pro-avort Centrul pentru femei și Asociația pentru sănătate reproductivă de la Emory. Peters este specialist în etică socială creștină și preot hirotonisit al Bisericii Presbiteriene și activează ca profesor de studii religioase și director al Programului de justiție socială la Elon University.
În 2018 a publicat cartea „Aveți încredere în femei: Un argument creștin progresist pentru justiția reproductivă”. Printre „argumentele creștine” ale lui Peters în sprijinul avortului sunt faptul că „nu este deloc creștin să îi ceri unei femei să se justifice pentru avort și, cu siguranță, nu este creștin să îi ceri unei femei să își ducă sarcina până la capăt împotriva voinței ei”
Studenții republicani de la Emory University au criticat conducerea universității pentru organizarea evenimentului și au atenția asupra efectelor nocive ale mesajelor lui Peters.
Sursă: lifenews.com
În limba română: www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.