luni, 11 martie 2019

Fugiți, vin „experții”! Și de ce am ales un anume candidat pentru Parlamentul European

Părinte contra Stat - o confruntare surdă, dar continuă 

Restrângerea autorității parentale este o temă recurentă pe agenda organizațiilor de stânga (așa-zisele, în mod eronat, „progresiste”). O arată simpla rememorare a câtorva din cele mai importante dispute de idei (și juridice) ale ultimelor 2 decenii. De la eliminarea simbolurilor religioase din școlile publice la promovarea avortului și a contracepției la adolescenți, de la scăderea vârstei minime de școlarizare obligatorie la înființarea „avocatului copilului”, de la cazul Bodnariu la recenta infamă „Strategie privind educația parentală”, de la vaccinarea cu forța la suprimarea informării publice pe această temă, numitorul comun a fost și rămâne slăbirea autorității părintelui. 

Și nu pentru ca această autoritate să-i fie transferată, așa acum ni se spune, copilului. Copilul nu o poate nici exercita și nici gestiona: soarta lui, în care stă soarta societății de mâine, va fi decisă de tot de adulți. Doar că aceștia nu vor mai fi părinții, ci funcționarii statului și „experții” ONG-urilor de Stânga. 

După cum am arătat prin zecile de luări de poziție din cei 15 ani de când conduc PRO VITA București, și mai nou de când reprezint și asociația „Darul Sunetului” din calitate de părinte al unui copil surd, sistemul politic pe care l-am îmbrățișat, de voie de nevoie, sub pretenția că ar fi cel mai bun, favorizează masiv pleiada de structuri asociative cu orientare ideologică și agendă foarte clar anti-conservatoare. Și e de înțeles de ce: departe de a fi cenzori ai autorității publice, acești „actori” (bună metaforă!) participă nemijlocit la prelungirea și extinderea ei și adesea sunt finanțați chiar de cei pe care ar trebui să-i cenzureze. 

Doar un exemplu: ILGA, unul dintre cele mai radicale grupuri de lobby ce promovează „drepturile homosexualilor” pe lângă Uniunea Europeană și Organizația pentru securitate și cooperare din Europa, cu statut participativ în Consiliul Europei și în Consiliul economic și social al Națiunilor Unite, depinde financiar de banii Comisiei Europene . Curat O„N”G!

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.