După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 februarie 2019

Trump, mesaj către Congresul SUA: „Toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt chipul lui Dumnezeu”

Președintele Donald Trump a participat ieri la The State of the Union Adress și a transmis un mesaj ferm pro-viață către Congresul SUA. A criticat guvernatorii din New York și Virginia pentru promovarea avortului până la naștere și a infanticidului și a cerut Congresului să interzică avortul copiilor care sunt capabili să simtă durerea.
„Nu ar putea exista un contrast mai mare între imaginea frumoasă a unei mame care își ține în brațe copilul și ceea ce a văzut națiunea noastră în ultimele zile. 
Parlamentarii din New York au salutat cu bucurie legea care permite unui copil să fie rupt din pântecele mamei înainte de naștere. Bebelușii aceșia trăiesc, simt și nu vor avea niciodată șansa de a împărtăși dragostea și visele lor cu ceilalți.

Apoi l-am văzut pe guvernatorul Virginiei, care a declarat că va ucide copiii după naștere. Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să aprobe legislația care să interzică avorturile târzii ale copiiilor care pot simți durerea în pântecele mamei.
Să lucrăm împreună pentru o cultură care protejează viețile nevinovate.
Și să reafirmăm un adevăr fundamental – toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt chipul sfânt al lui Dumnezeu."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.