După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 februarie 2019

Politically incorrect. Papa Francisc și Pactul cu „Diavolul”. De ce a devenit Suveranul Pontif AGENT DE INFLUENȚĂ al GLOBALIȘTILOR cu riscul de a provoca o SCHISMĂ?

Pe 22 septembrie, anul trecut, Papa Francisc a reușit să lase o mulțime de jurnaliști cu gura căscată. În vreme ce se studia o carte dedicată Papei Ioan Paul al II-lea de fotograful Grzegorz Galazka, s-a întors spre ziariștii care-l înconjurau și a spus în glumă: „Era un sfânt. Eu sunt un diavol”. Nu a fost singura dată când Suveranul Pontif a făcut glume despre sine însuși. Cu câteva luni înainte, le mărturisea unor iezuiți veniți din Chile că la Vatican „mulți mă consideră eretic”.

Pe cât vrea Papa Francisc să fie de simpatic, pe atât de complicată a devenit situația. Nu numai la Vatican, ci în întreaga lume catolică. Cel mai modern Papă din istorie a îmbrățișat cu mare entuziasm toate „valorile progresiste”. Francisc e împotriva zidurilor și pentru construirea de punți, nu numai între oameni, ci și între civilizații și credințe. Se arată foarte preocupat de schimbările climaterice, dar e foarte îngăduitor cu „păcate” precum divorțul, concubinajul sau chiar homosexualitatea. Faptul că și-a asumat rolul de bătrânel bonom și tolerant a făcut ca Papa Francisc să fie lăudat de presa globalistă, iar ONG-urile progresiste să-și mai liniștească atacurile la adresa clerului catolic. În cercurile tradiționaliste, acțiunile acestui Papă care pactizează cu inamicul în loc să-și apere „turma” au fost, însă, văzute ca o trădare. Opoziția este atât de puternică încât consilierii i-au cerut Papei să se mai tempereze pentru că există riscul să apară o schismă în Biserică. Avertismentele primite sunt cât se poate de serioase. O fi Papa cosiderat infailibil în Biserica Catolică, dar actualul Suveran Pontif a trecut toate liniile roșii posibile. Mulți teologi și credincioși îl consideră un inamic al Bisericii. La o conferință pe tema „limitelor autorității papale” (ținută chiar la Roma), Cardinalul Raymond Burke, unul dintre conducătorii răzvrătiților, a afirmat sfidător că puterea Papei nu este „magică”. Dacă un papă s-a abătut de la credință, este de datoria oricărui catolic să nu-l „asculte”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.