După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 februarie 2019

Mai nou, nici în Germania susținătorii sodomiei nu vor să audă de vindecare! Ministrul Sănătăţii cere interzicerea terapiei pentru schimbarea orientării sexuale...


Jens Spahn, ministrul german al Sănătăţii, a declarat că va cere o interzicere a „terapiilor de transformare” care au ca scop schimbarea orientării sexuale, scrie The Guardian.

„Homosexualitatea nu este o boală şi de aceea nu trebuie să fie tratată”, a declarat Spahn, pentru cotidianul Die Tageszeitung.
Această formă de terapie reprezintă orice fel de tratament care are ca scop schimbarea orientării sexuale şi suprimarea identităţii de gen. Aceste tipuri de terapii s-au răspândit în SUA şi sunt folosite de părinţii persoanelor homosexuale sau transgender asupra adolescenţilor împotriva voinţei lor.
Majoritatea acestor terapii constau în discuţii, însă unele tehnici implică injecţii cu testosteron, şocuri electrice şi alte tratamente.
„Nu cred în aceste terapii, mai ales datorită homosexualităţii mele”, a declarat Spahn, care face parte din partidul conservator al cancelarului Angela Merkel, CDU. 
Ministrul Sănătăţii se bazează pe susţinerea colegilor săi dacă va avea loc un vot: "Nu pot să îmi imaginez că există un susţinător al acestor terapii în grupul meu parlamentar”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.