După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 februarie 2019

Florin Ianovici 🔴 Adevărul ca răfuială


Efeseni 4:15 "ci, credincioşi adevărului, în dragoste, să creştem în toate privinţele, ca să ajungem la Cel ce este Capul, Hristos."
Fiindcă umilința rămâne o virtute, pe hârtie, gâlceava a devenit sport național. Singurul mod în care adevărul se lasă găsit, este smerenia. Suficiența și mândria aduc orbire.
Sunt vremuri în care, plini de noi înșine, le știm pe toate și ne dăm cu părerea despre toți. Necazul aproapelui ar trebuie să devină un cântar pentru noi înșine, nu un ciocan de judecător.
Bănuielile rele, curiozitatea bolnăvicioasă stăpânesc peste tot. Șușotelile, discuțiile dosnice sunt un indicator al înstrăinării de adevăr.
Bucuria drăcească de a vorbi despre unii sau alții, judecându-i, blamându-i, este modul în care încercăm să peticim găurile din viața noastră. Avem o satisfacție balcanică că a murit și capra vecinului.
Să îți dai cu părerea despre toate lucrurile este un semnal al ignoranței. Cu cât înțelegi mai mult din ceea ce este viața, cu atât mai mult simți dorința să fii rezervat și atent în a te exprima.
De multe ori gura ne-a băgat în bucluc. Cu ce măsură măsori altuia, cu aceea măsură ți se va măsura și ție. Și fiindcă tot gura ne poate scoate din bucluc, să rostim: Doamne, iartă-ne că am vorbit și judecat fără temei.
Preaiubiților. Să lăsăm flecăriile, boala cercetărilor fără rost, certurile de cuvinte care nasc și sunt născute din pizmă și să ne facem ca niște copilași în răutate și oameni mari în judecată.
Nu intrați în plasa celui rău, lăsându-vă purtați încolo și încoace de orice vânturi de învățătură sau păreri, ci în smerenie să privim unii spre alții, dând cinste celui de lângă noi.
Și iată un test: dacă adevărul rostit nu te apropie de Hristos, nu te face să crești în dragoste, atunci nu e Adevăr, ci o cioară vopsită drept porumbel.
E o zi extraordinară, plină de îndurare, cu oameni frumoși, dar, mai ales, lângă un Dumnezeu care are adevărul zidit în dragoste. O dovedește Golgota.
Să aveți parte de binecuvântările Lui!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.