După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 ianuarie 2019

The Jerusalem Post: Netanyahu a declarat la inaugurarea președintelui ales brazilian Jair Bolsonaro: "Nu avem prieteni mai buni în lume decât comunitatea evanghelică..."

Primul ministru Benjamin Netanyahu și Sara Netanyahu s-au întâlnit duminică cu prietenii creștini din Israel în Rio de Janeiro, Brazilia . Netanyahu și soția sa sunt în a treia zi de vizită de șase zile în Brazilia pentru a participa la inaugurarea președintelui ales brazilian Jair Bolsonaro. 

Netanyahu a vorbit la eveniment: "Nu avem prieteni mai buni în lume decât comunitatea evanghelică, iar comunitatea evanghelică nu are un prieten mai bun în lume decât statul Israel".

"Există un singur loc în Orientul Mijlociu, unde viața este în siguranță și există doar un singur loc în care comunitatea creștină crește și înflorește", a continuat Netanyahu. "Acest loc este statul Israel. În alte țări din Orientul Mijlociu, creștinii trebuie fie să fie foarte atenți, fie să părăsească țara, dar nu în Israel, sunteți frații și surorile noastre și apărați drepturile creștinilor așa cum apărăm drepturile tuturor religiilor". 

"Nu este doar o chestiune de dreptate sau de valori, este o chestiune de recunoaștere profundă a obiceiurilor vechi comune și a patrimoniului nostru comun". 

"Israelul și Ierusalimul sunt una și aceeași. În zilele împăratului David, cu 300 de ani înaintea împăratului Ezechia, Ierusalimul era capitala poporului nostru și rămâne capitala poporului nostru și va rămâne capitala unită și veșnică a poporului evreu Nu ai nevoie de acest memento pentru că știi istoria noastră și știi rădăcinile noastre comune. 

"Istoria noastră, convingerile noastre și valorile noastre sunt interconectate. De fiecare dată când săpăm în țara noastră descoperim sinagogi antice sau biserici vechi, uneori nu trebuie să săpăm pentru a le descoperi". 

"Când vii astăzi în Israel, vezi o țară care te acceptă ca frați și surori, vezi o țară care prețuiește libertatea religioasă, vezi o țară care este mândră de trecutul nostru și care respectă valorile noastre și vezi o țară a cărei ambiție a fost să spună că fiecare ființă umană a fost creată după chipul lui Dumnezeu."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.