După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 ianuarie 2019

Florin Ianovici 🔴 Extreme



Nimic nu mai este la mijloc, ci totul tinde spre extreme.
Viața se desfășoară între două tendințe: fie exagerări, radicalism, extremism, fie negare, minimalizare, relativizare.
Foarte greu găsești o atitudine echilibrată, echidistantă, care să judece faptele, fără patimă sau prejudecăți.
Și nu e om să nu își dea cu părerea. E uimitor cu câtă ușurință ,,apucăm un câine de urechi'', adică ne băgăm în lucruri despre care nu știm mai nimic și care nu ne privesc.
De ce?
Din cauza imaturității. Lipsa echilibrului e semn că nu ai crescut, e semn că nu ai acumulări valorice. Discernământul nu e doar un rezultat al cunoștințelor pe care le ai, cât mai ales al unei corecte cântăriri de sine, dublată de un permanent efort de înțelgere a realității.
Imaturitatea e boala cea mai grea a credincioșilor din timpul de azi. Nu există preocupare în sensul maturizării. Dacă am conștientiza că ne lipsește înțelepciunea și am cere-o de la Dumnezeu, deja am face un pas înțelept.
Conștienți de toate acestea, am hotărât ca să jertfim serile de vineri unui proiect prin care urmărim ca cei credincioși, tinerii îndeosebi, să aibă posibilitatea de a înțelege cum poți deveni matur, echilibrat, cu discernământ în cântărirea lucrurilor.
Vineri după amiază, la orele 18.00 începem la sediul misunii Alege Viața o serie de întâlniri structurate pe patru paliere de gândire:
- umblarea în sfințire, coordonator Florin Ianovici
- relații sănătoase, coordonator Alin Jivan
- dezvoltare personală, coordonator Marius Veliceasca
- apologetică, coordonator Ruben Ferencz
Începem vineri, 1 februarie ciclul de mesaje intitulat: ,,Cu cărțile pe față, deschizând Cartea''
La ce te poți aștepta? Vom vorbi deschis, în lumina Sfintelor Scripturi despre păcatele care ne-au secătuit puterea duhovnicească și nu numai, căutând să înțelegem mecanismul ispitei, viclenia diavolului, consecințele și costurile păcatului, modul de reabilitare și mai ales, cum poți să fii biruitor. Ne vom ruga împreună, iar cei ce doresc să fie sprijiniți prin sfat îl pot avea.
Umblarea în sfințenie nu trebuie să fie o corvoadă, nu trebuie privită ca un nomativ împovărător, ci ca cea mai înaltă expresie a iubirii care îți aduce protecție, vitalitate, fericire.
Adresa este Amilcar C Săndulescu nr 4, orele 18.00
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.