După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 ianuarie 2019

China interzice una dintre cele Zece Porunci

Un grup de oficiali chinezi au intrat într-o biserică în ultimele săptămâni și au ordonat îndepărtarea primei porunci din cele Zece Porunci. Acesta este încă un exemplu de represiune asupra creștinilor din China.
Spre deosebire de cazurile anterioare de persecuție, acest incident a avut loc într-o biserică aprobată de guvern și nu într-o congregație ilegală, neînregistrată.
Potrivit lui Bitter Winter, care monitorizează persecuția din țară, aproximativ 30 de oficiali guvernamentali din „echipa de inspecție a patrulelor” au participat la examinarea bisericii. Un „oficial a inspectat bine biserica, s-a oprit în fața amvonului și a arătat spre plăcuța cu cele Zece Porunci agățată pe perete”, a raportat Bitter Winter.
„Acea plăcuță trebuie dată jos și aruncată”, a spus oficialul. Porunca considerată a nu fi în conformitate cu „politica națiunii” e prima poruncă: „Să nu aveți alți dumnezei înafară de Mine.”
Când liderii bisericii au protestat, oficialul guvernamental a răspuns că președintele Xi Jinping „se opune acestei declarații". „Cine îndrăznește să nu fie de acord cu el? Dacă cineva nu este de acord, înseamnă că nu este de acord cu țara în care locuiește”, a spus oficialul, potrivit lui Bitter Winter. El a mai adăugat: „Aceasta este o politică națională. Ar trebui să aveți o înțelegere clară a situației. Nu vă opuneți guvernului.”
Membrii bisericii au fost nevoiți să înlăture prima poruncă de pe plăcuță.
„Acest lucru este greșit”, a spus un membru al bisericii. „Ei modifică cuvintele lui Dumnezeu! Se împotrivesc Domnului”.
Acest caz nu este unul izolat, bisericile fiind deseori ținta guvernului. În luna august a anului trecut, mai multe cruci au fost date jos de pe biserici.
„În China, practicarea credinței este foarte dificilă”, a declarat un membru al bisericii lui Bitter Winter. Altă persoană a spus: „Ei încearcă să ne facă să renunțăm la credința noastră și să-L trădăm pe Dumnezeu”.
Potrivit paginii Voice of America, toate crezurile religioase trebuie să fie subordonate guvernului. „Cu alte cuvinte, cetățenii religioși trebuie să se închine mai întâi Partidului Comunist - doar după se pot închina Dumnezeului lor", a scris Jiang Tao.
Sursa în limba română: www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.