După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 decembrie 2018

Deschide uşa creştine, un sondaj vine la tine! Nu despre creştini e vorba, ci despre „minorităţi”. Papa are alte priorităţi...

Minunea de Crăciun s-a petrecut anul ăsta în Marea Britanie, ţară în care marxismul de tip nou face ravagii, şi nu de azi, de ieri. Bună dimineaţa, dragă guvern al Majestăţii Sale! Nu ştiu dacă executivului Theresei May i se trage de la Brexit sau de la caltaboşi, dar ieri i s-a revelat că sute de milioane de creştini sunt persecutaţi în lume.

Drept urmare, potrivit unui comunicat de presă, a comandat un studiu independent asupra persecuţiilor care îi vizează pe creştini pentru a descoperi paşi concreţi prin care îi poate susţine pe practicanţii acestei religii despre care se spune – atenţie, vă rog, la nuanţă - că a fost vizată de o creştere dramatică a violenţelor la nivel mondial.

Probabil că după ce studiul va fi gata, se va constitui o comisie care, în tradiţia parlamentarismului dâmboviţean, să îngroape problema, iar guvernanţii planetei să-şi vadă liniştiţi de metisarea Europei, în spiritul progresismului şi în deplină corectitudine politică.
După ce a aflat, nu se ştie de unde, că circa 215 milioane de creştini din întreaga lume s-au confruntat cu persecuţiile din cauza credinţei lor anul trecut, femeile şi copii creştini fiind în special vulnerabili şi deseori supuşi violenţelor sexuale, iar, în medie, 250 de creştini au fost ucişi lunar din cauza credinţei lor, ministrul britanic de externe Jeremy Hunt a ajuns la concluzia că “foarte des persecutarea creştinilor este un semnal timpuriu de alertă privind persecutarea oricărei minorităţi”. Aha, mi-a venit inima la loc, deci nu despre creştini e vorba, ci despre „minorităţi”. Săracele minorităţi sexuale şi musulmane, ce o să se descopere că îndură ele pe bătrânul continent mi-e şi frică să gândesc.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.