luni, 5 noiembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Asia Bibi - nevoie urgentă de rugăciune‼️

Asia Bibi este o pakistaneză, mama a cinci copii, care a fost condamnată la moarte pentru blasfemie deoarece a criticat credința musulmană în fața unor femei cu care lucra la câmp, care nu au vrut să bea apă din aceeași cană cu ea, ea fiind creștină, deci condiserată spurcată.
După opt ani de zile de închisoare, timp în care s-a judecat decizia condamnării la moarte și după asasinarea a doi politicieni, care o susțineau pe Asia Bibi, Curtea Supremă din Pakistan a eliberat-o pe această femeie. La aflarea acestei vești musulmanii radicali au pornit revolta. Însă au fost amenințați de autorități chiar cu intervenția armatei.
Se pare că presiunea musulmanilor radicali, care au făcut revolte naționale și au blocat orașele mari ale țării, i-au făcut pe procurori să facă recurs interzicându-i-se acesteia să părăsească țara. Bărbatul ei și cei cinci copii se ascund pe unde pot și cu toții se tem că Asia Bibi va fi omorâtâ în închisoare, deoarece acești musulmani radicali cer în continuu spânzurarea ei în pubilc, iar dacă nu o vor obține amenință cu viloențe.

Asia Bibi și familia ei au nevoie de rugăciunile noastre, de altfel ca ea sunt milioane de alți credincioși din aceste țări. Așa arată o societate în care nu a pătruns lumina lui Hristos.
Doamne ai milă de Asia Bibi și de pakistanezi! Doamne protejează-i pe creștinii din aceste țări!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.