joi, 1 noiembrie 2018

Școala vrânceană, instrument de propagandă ideologică

Organizarea Halloween-ului în școli, anii trecuți, a generat nenumărate conflicte și, mai ales, nemulțimiri din partea părinților, cei mai mulți dintre aceștia nedându-și acordul pentru organizarea unor acțiuni care nu au nicio legătură cu legislația în baza căreia este organizat sistemul de învățământ din România.
Și în aceste an au existat școli în Vrancea care și-au făcut o „cinste” din organizarea Halloween-ului pentru copii. Un astfel de exemplu este Școala Gimnazială Soveja care, din păcate, mai poartă și numele ilustrului savant creștin Simion Mehedinți.
Contează, domnilor directori de unități de învățământ care organizați Halloween lipsa avizului Ministerului Educației Naționale și a acordului părinților, pentru astfel de evenimente propagandistice în unitățile dvs.?

În plus, faptul că ziarul de casă al PSD-ului promovează astfel de evenimente total anti – educative pentru copii, nu face decât să confirme, o dată în plus, agenda progresistă (neo-marxistă) a acestui partid. (Cr. V.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.