După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 noiembrie 2018

Iată ce învață acum copiii la "Cultura civică", clasa a VII-a: "Cuplurile de homosexuali sunt astăzi acceptate ca modele alternative de viață de tot mai mulți oameni..."

Ce mai învăța copiii la "Cultura civică", clasa a VII-a? 
Citiți paragraful cu roșu, culoare dealtfel intentionat aleasă astfel copilul retine mai bine ca cuplurile de homosexuali percepute înainte ca si comportamente deviante astăzi sunt tolerate și acceptate ca modele alternative de viata de tot mai mulți oameni.

Robert Frank: "Ce vedem aici este destructurarea pas cu pas a conceptului de familie. Relativizarea relațiilor interumane și "democratizarea" familiei. Copiii fiind expuși la tipul ăsta de propagandă, vor ajunge la concluzia că familia este un moft al societăților arhaice. Că azi nu mai este nevoie de un cuplu pt a creste copii, oamenii sunt independenți unii de alții și viața e mai ușoară fără copii. Cariera și atât. Nu e nevoie nici de gospodărie, termen arhaic perimat. Există servicii pt orice nevoie. Chiar și pt sex."

Foarte bine ca ați #boicot referendumul, doar era referendumul lui Dragnea sa il scape de pușcărie nu pe copiii vostri de astfel de nebunii.

Bine ca ați urmat îndemnul cu #stauacasa ca iubirea nu se votează, se învăța la școala mai apoi, era bine să vă gândiți ce fel de iubire nu se votează. Acum e prea târziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.