După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 noiembrie 2018

Gabriel Popa 🔴 Fanteziile LGBT și noile cuceriri ale marketingului: Copilul cu două mame purtătoare

De la „persoane transgender” care pretind de la stat „utere pe gratis” până la experimente pentru conceperea unor copii care au doi tați sau două mame – milioane de dolari sunt cheltuiți pentru ca fanteziile LGBT să devină realitate. 
Mai nou, două lesbiene, Ashleigh și Bliss Culter, au făcut, se pare, „istorie medicală” dând naștere unui copil pe care l-au purtat amândouă (!). Procedura se numește, eufemistic-ezoteric, Effortless Reciprocal In Vitro Fertilization. Ea presupune că un ovul și un seprmatozoid sunt introduși într-un dispozitiv numit „o capsulă INVOcell”. Apoi capsula e introdusă în vaginul uneia dintre femei (în cazul nostru, Bliss) – aici se formează embrionii. Apoi o parte dintre embrioni sunt congelați, și o altă parte sunt introduși în vaginul celeilalte femei (în cazul nostru, Ashleigh). Apoi o altă parte dintre embrioni sunt distruși, pentru a evita o sarcină multiplă. La sfârșitul acestei proceduri demne de Minunata Lume Nouă, s-a născut un băiat, Stetson Coulter, aplaudat drept o nouă cucerire a științei.
Unii spun că este doar o nouă cucerire a marketingului – embrionii umani și copiii umani sunt transformați în mărfuri, sunt vânduți și cumpărați de specialiști care deservesc minorități sexuale. Minorități care caută să se sustragă ordinii naturale. În congelator, între timp, așteaptă frații biologici ai lui Stetson Coulter. Frați pentru care cele două lesbiene au plătit, dar care vor aștepta, probabil, mult și bine, până când vor fi distruși. Deoarece, nu-i așa, ei nu merită o șansă la viață, în afara congelatorului.

Gabriel Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.