După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 octombrie 2018

Donald Trump şi-a arătat mulţumirea şi entuziasmul faţă de confirmarea la Curtea Supremă a lui Brett Kavanaugh, nominalizatul său, un om cu convingeri conservatoare puternice...

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi-a arătat mulţumirea şi entuziasmul faţă de confirmarea la Curtea Supremă a lui Brett Kavanaugh, nominalizatul său, atacând din nou democraţii „prea extremi şi prea periculoşi pentru a guverna”.

„O mare zi pentru America”, a scris trump pe Twitter în urmă cu câteva ore. „Foarte entuziasmat”, după cum s-a declarat după ce Senatul l-a confirmat pe Brett Kavanaugh, „un om foarte bun”, preşedintele american a punctat şi că femeile şi mulţi alţii care au venit la Capitol Hill pentru a-l susţine pe magistrat formează o imagine frumoasă, informează news.ro.

După încheierea votului, el a notat pe Twitter: „Aplaud şi felicit Senatul SUA pentru confirmarea marelui nostru candidat, judecătorul Brett Kavanaugh, la Curtea Supremă a Statelor Unite. Mai târziu astăzi îi voi semna ordinul de desemnare şi va fi oficial jurat. Sunt foarte entuziasmat”.

De cealaltă parte, el a ţinut să vorbească şi despre cei adunaţi în semn de protest în faţa Curţii Supreme: „Grupul din faţa Curţii Supreme a SUA este mic, pare undeva la 200 de oameni (şi majoritatea sunt spectatori) - nu ar umple nici măcar primele două rânduri de la mitingul nostru din Kansas sau de la oricare miting al nostru. Presa Fake News încearcă să îl facă să pară mare, şi nu este”.


El a mai scris că „republicanii cred în statul de drept, nu în cel al mafiei”, precum democraţii, care au devenit „prea extremi şi prea periculoşi pentru a guverna”. Asadar, a îndemnat oamenii să voteze republicanii.

Magistratul Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele Donald Trump, a fost validat sâmbătă de Senatul american la Curtea Supremă a Statelor Unite, cu 50 de voturi „pentru” şi 48 „împotrivă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.