După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 14 octombrie 2018

Cristian Ionescu 🔴 LIBERALISMUL ÎN ROSTOGOLIRE… LIBERĂ

În forma sa inițială, liberalismul a fost un curent social de descătușare a diverselor forme de opresiune.
Începând cu tiraniile regale de ordin divin, religia de stat, castele sociale bazate pe moșteniri și statut, sistemul judiciar aservit și folosit împotriva celor mici, imperialismul și colonialismul prădător și sclavagist, liberalismul a început ca un campion al demolării acestor structuri de care beneficiau puțini împotriva celor mai mulți.
Însă, ca orice sistem omenesc, liberalismul nu s-a putut elibera pe sine însuși de trei instincte extrem de dăunătoare.
Mai întâi, instinctul de răzbunare. Revoluțiile generate de mișcarea liberală au fost sângeroase și nu ne miră acest lucru.
Nimeni nu renunță la privilegii de bunăvoie.
Dar ceea ce a urmat după instaurarea forțelor liberale a fost teroare de-a dreptul!
Inclusiv în instaurarea comunismului – care este o altă malformație de ordin liberal – clasa muncitoare ajunsă la putere a pedepsit de-a lungul întregii sale istorii pe cei care aveau rădăcini burgheze și moșierești.
Vorbind de comunism, al doilea instinct al liberalismului este de a masca în mod demagogic formele și structurile de guvernământ și proprietate, absolut necesare unei societăți, dar pe care liberalii le-au infamat în mod extrem și generalizat.
Ne-am trezit acum că totul este proprietatea tuturor (deci, a nimănui), că poporul conduce (dar nu toți că nu se poate, ci cei pe care-i vrea poporul, adică… noi) și că revoluția trebuie apărată nu prin validitatea argumentelor sale și succesul polițelor sale, ci în forță!
În fine, al treilea instinct uman pe care liberalismul nu și l-a putut înfrâna și anume acela de revoluție perpetuă.
Odată pornit pe această pantă, liberalismul și-a desfășurat tentaculele pentru a submina și distruge orice formă de constrângere.
Familia, religia și moralitatea, normalitatea de orice fel, nicio tradiție, nimic stabil nu este protejat în fața tăvălugului liberal!
Problema? Nu mai este un tăvălug ci o rostogolire… liberă, distrugătoare de sine în formele monstruoase de anticlimax intern.
Priviți în ce a degenerat liberalismul nestăvilit: comunism, fascism și nazism, socialism și globalism!

Tiraniile pe care le-a generat liberalismul în macrocosmosul său reprezintă cele mai opresive orânduiri sociale din istoria omenirii, responsabile pentru cele mai oribile atrocități împotriva umanității!
În microcosmosul său, liberalismul nu este cu nimic mai mărinimos: zeci de milioane de avorturi, restrângerea drepturilor religioase și de exprimare (altădată parte din frontispiciul mișcării), infiltrarea grotescului în artă și cultură, distrugerea simțului de identitate pe considerente etnice și chiar biologice… lista este interminabilă!
Gestionarea acestui termen este complicată și cuprinde un registru vast, dar eticheta este simplu de aplicat: oricui și la orice se rostogolește azi în hăul fără fund al acestei beții organizate, adică dreptul la orice și la nimic!
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.