După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 octombrie 2017

Și tu poţi sprijini construirea Bisericii Baptiste "Mântuirea" din Măguri!

Într-o perioadã de timp în care tot mai  multe  sate din România se depopuleazã, lângã Lugoj, în localitatea Mãguri, numãrul  populatiei creste de la un an la altul. Aproape 1000 de suflete locuiesc astãzi la Mãguri, satul fiind plin de copii si tineri.

     Atestatã documentar în anul 1448, cu numele de Magora, satul a fost initial o asezare româneascã. În perioada interbelicã aici s-au asezat câteva famili de etnie romã, iar în  câteva decenii satul a devenit singura localitate din judetul  Timis cu populatie majoritar de etnie romã.
     
Dupã câteva evanghelizãri, actiuni  sociale si distribuire de Biblii, în  data de 25 iunie 2014,  a luat fiintã Biserica Crestina Baptistã " Mântuirea", ca filialã a Bisericii Crestine Baptiste "Harul" din Lugoj.

      Biserica este slujitã de fratii pãstori Ionel Tutac si Marius Apopi.

       Serviciile de închinare se tin în stradã, pe perioada anotimpurilor calde, într-o casã particularã, pe perioada vremii reci sau la cãminul cultural, cu ocazia unor  evenimente speciale.
         
Anul  trecut Biserica "Harul" din Lugoj a început proiectul de construire a unui locas  de inchinare. Cu ajutorul lui Dumnezeu a fost achizitionat un teren de aproximativ 2000 mp, a fost turnatã fundatia, placa si au fost ridicate zidurile.



  Urmãtorul pas important este acoperirea clãdirii. Dorinta noastrã si a celor din aceastã localitate este sã putem inaugura clãdirea în acest an.
     
Vã invitãm sã deveniti partenerii nostri  în finalizarea acestui proiect. Puteti face acest lucru incluzând Biserica Baptistã din Mãguri pe lista  dumneavoastrã de rugãciune si sprijinind financiar acest  proiect.

       Donatiile  dumneavoastrã pot fi depuse în contul Bisericii Crestine Baptiste "Harul" din Lugoj, deschis la Bancpost Lugoj, str. Bucegi, nr.2, cu specificarea : pentru proiectul  Mãguri: RO86BPOS36106271180RON01 (lei);  RO11BPOS36106271180USD03, cod SWIFT: BPOSROBU.

     Pentru informatii suplimentare puteti suna la: Ionel Tutac - tel.0722708172, Marius  Apopi - tel.0760392345.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.