După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 noiembrie 2016

Conferința „Noua revoluție culturală și ideologia Corectitudinii Politice” cu Mihai Gheorghiu la Brașov

UPDATE: Evenimentul a fost amânat!
Invitatul conferinței este dl. Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, director general adjunct al Muzeului Țăranului Român și scriitor.
Tema conferinței este de strictă actualitate în condițiile transformărilor instituționale și de mentalitate din România dar și datorită importanței ei, acum când ideologia corectitudinii politice afectează toată societatea românească iar tema ei încă nu a pătruns ca subiect de dezbatere în spațiul public. De aceea, demersul dlui. Gheorghiu poate fi socotit de pionierat în zona ideilor din România.
Invitatul va prezenta publicului originile marxiste ale ideologiei corectitudinii politice dar și modul cum aceasta acționează în prezent. Scopul conferinței este mediatizarea acestui subiect în vederea creșterii gradului de conștientizare a opiniei publice, cu speranța că această temă deosebit de importantă, va deveni subiect de cât mai multe dezbateri publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.