După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2015

Săptămâna "Verdictul ştiinţei: Creaţie!" la Alfa Omega TV

În săptămâna 9-15 noiembrie 2015, te invităm alături de noi să urmărești săptămâna dedicată creaționismului, intitulată “Verdictul Științei: Creație!”. 

In aceasta saptamana, Alfa Omega TV te invită sa urmaresti programe deosebite în care oamenii de știință susțin, dezbat sau combat creaționismul, aducând la lumină erorile teoriilor ștințifice evoluționiste și eventualele fisuri aflate pe paginile Bibliei. Poți afla acum dacă Dumnezeu a creat lumea, dacă a păcătuit știința sau dacă a evoluat Universul. Ce minuni ascunde corpul uman? Cine a conceput lumea minunata, animalele si plantele din jurul nostru?Ce nu a știut Charles Darwin? Ce s-a întâmplat cu maimuțele și unde au dispărut dinozaurii? Află acum care este, de fapt, adevărul despre enigmele istoriei, constată și tu că  verdictul științei este: Creație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.