După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 noiembrie 2015

ACBPR & WRBPF – Zile de durere...

Dragi prieteni,

Azi e o zi de doliu national la care si noi suntem parte.

Acum trebuie sa plangem cu cei ce plang, sa suferim cu cei ce sufera si va veni vremea cand vom avea libertatea sa influentam politica prin votul nostru.

Transmitem condoleantele noastre tuturor cetatenilor romani si oricarei familii ce a suferit in dezastrul de vineri seara oriunde s-ar afla ei.

Suntem alaturi de minunata natiune romana in aceste zile de grea suferinta si dorim tuturor, o vindecare !Hai sa fim intelepti, astazi sa lasam totul in Mainile Lui Dumnezeu.Noi suntem chemati sa ne rugam pentru vindecare, pace si mangaierea tuturor, poporului si tarii noastre, Romania.

“Din vânturi Îți faci soli, și din flăcări de foc, slujitori.” Psalmii 104:4 VDCC

Astazi este o zi de durere pentru toti romanii si toti ceilalti oameni ce au de suferit de pe urma dezastrului de vineri seara, oriunde s-ar afla ei.


Aceste zile sunt zile de durere pentru poporul nostru si tara noastra Romania, si acum noi membrii asociatiilor Worldwide Romanian Businessmen and Professionals Fellowship impreuna cu membrii Asociatiei “Christian Businessmen and Professionals” of Romania, ne rugam si cerem de la Domnul Dumnezeu indurare si sa vindece toate ranile fizice si spirituale oricare ar fi ele!

Ne rugam ca Domnul Dumnezeu sa-si intoarca fata spre popor si tara noastra Romania.

Fiti vindecati si pacea lui Dumnezeu sa fie revarsata din plin peste toti sin special peste toti cei ce au pierdut pe cei dragi.

Florian Peretz – Presedinte WRBPF si
Presedinte onorific al ACBPR

Daniel Bila  – Presedinte ACBPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.